Volg de match tussen Lommel SK en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

De bal rolt in de eerste helft van deze Lommel - Lokeren.
5
Lokeren is baas in deze openingsfase. Het versiert een eerste corner.
6
De eerste grote kans van de wedstrijd is voor Lokeren. Said wordt vrijgelaten, maar trapt half naast de bal. Weg kans.
7

Goal
Doelpunt van Giorgi Beridze (Onbekend Onbekend)
Lokeren zet het overwicht meteen om in een doelpunt!
12
Nu duikt ook Lommel een eerste keer op voor de kooi van Verhulst. Die kan oprapen.
14
Knappe actie van Beridze. Hij flitst voorbij een paar tegenstanders. Lommel heeft uiteindelijk een overtreding nodig om hem af te stoppen. Vrije trap op een aardige plek. Die wordt echter flauw in de muur getrapt.
21
De wedstrijd stokt wat. Lokeren blijft de betere ploeg, maar het is wachten op een volgende grote kans.
24
Heet standje voor het doel van Verhulst. De bal wordt uiteindelijk weggetrapt, maar Lommel knokt zich toch stilaan in de match.
25
 Gele kaart voor Omri Ben Harush

29

Goal
Doelpunt van Jonathan Hendrickx (Penalty)
Verhulst begaat een overtreding in de zestien en de bal gaat op de stip. Hendrickx twijfelt niet en legt de gelijkmaker tegen de netten. Alles te herdoen.
34
Lokeren is wat van slag sinds de gelijkmaker. Lommel komt plots zelfs dicht bij de 2-1, maar de bal wijkt af in corner.
40
We naderen stilaan de rust. Lokeren is na een sterke start wat weggezakt. Krijgen we nog iets te zien voor de rust?
45
Beridze is toch de beste en meest bedrijvige man op het veld. Zijn schot Wordt gered. We gaan bijna rusten.

Scheidsrechter
Rust
Lommel SK - Sporting Lokeren: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We voetballen weer in Lommel!
46
Vervangen Omri Ben Harush
Ingevallen Abdou Lahad Diakhaté

49
Said kan koppen, maar de Lommel-goalie kan eenvoudig pakken.
51
Lokeren is met nieuwe moed uit de kleedkamer gekomen. Beridze zet opnieuw een kwieke dribbel in en legt opzij, maar de bal wordt uiteindelijk weggetrapt.
55
Koike verovert de val en zet een goede actie in. Zijn voorzet is net iets te hard. Tien seconden later raakt Lommel aan de overkant de lat. Deze wedstrijd kan nog alle kanten op.
59
Opnieuw zorgt Lommels balverlies voor Lokers doelgevaar. Beridze (weer hij) wordt uiteindelijk foutief neergelegd.
62
Vervangen Ahmed Said
Ingevallen Jun Amano

65
Lommel heeft het in deze fase lastig om aan kansen te geraken. Lokeren is baas en duwt door.
72
Vervangen Kolbeinn Thordarson
Ingevallen Alessandro Cerigioni

73
Ondanks het Lokerse overwicht, hebben beide doelmannen nog niet veel werk gehad in deze tweede helft. Krijgen we nog een winnaar?
76
Hendrickx ziet Verhulst te ver uit zijn doel staan en pakt uit met een heerlijke lob. De doelman van Lokeren kan de bal nog net over zijn kooi tikken.
78
 Gele kaart voor Mickaël Tirpan

81
We gaan de laatste tien minuten in. Krijgen we nog een winnaar of worden de punten verdeeld?
86
De Witte krijgt een prima kopkans. Die gaat maar net naast.
87
Prima kans voor Lommel! Het schot wijkt af in corner, die een tijdje blijft hangen.