FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, De Petter Steven, Smajic Sulejman, Aganovic Admir, De Storme David, Neva Samuel, Blondelle Siebe, Ngama Emmanuel, Saintini Rudy, Zukanovic Ervin .
Lierse SK: Kujovic Vladan, Dreesen Timothy, Bojovic Petar, Frans Frederik, De Graef Garry, Tshiala De Wouter Julien, Janssens Kevin, Wahed Mohammed Abdel, Nikolic Stefan, Cavens Jurgen, Radzinski Tomasz.
Voorlopig nog geen kansen in deze wedstrijd.
10
Een schot van Wahed gaat over de kooi van Berthelin.
24
Het is niet meteen een spektakelstuk in Denderleeuw. De kansen zijn zeer schaars.
29

Goal
Doelpunt van Petar Bojovic (Jurgen Cavens)
Lierse komt op voorsprong. Na een hoekschop trapt Bojovic, op aangeven van Cavens, de 0-1 tegen de netten.
42
Dender zet Lierse eindelijk onder druk, maar de bezoekers houden voorlopig wel stand.

Scheidsrechter
Rust
Lierse gaat met een voorsprong de rust in. Benieuwd of de Pallieters dat in de tweede helft kunnen volhouden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Garry De Graef
Ingevallen Bruno Camacho

46
De tweede helft is begonnen.
49
Destorme kan de gelijkmaker tegen de touwen trappen, maar schiet over de bal. Wat een kans voor Dender!
51
 Gele kaart voor Jurgen Cavens

55
Dender gaat nu op zoek naar de gelijkmaker.
60
 Gele kaart voor Frederic Frans

64
Destorme knalt over. Dender blijft in de tweede helft de gevaarlijkste ploeg.
66
 2e gele kaart voor Frederic Frans
Frans tikt de bal aan met de hand en krijgt zijn tweede gele kaart. Lierse moet met tien verder.
67
Een vrije trap van Smajic belandt op de lat. Dender slaagt er maar niet in om te scoren.