Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Charles Tondreau
Bergen houdt punten thuis tegen Eupen
Fabian Morren

Bergen is goed aan de eindronde begonnen. De Henegouwers versloegen Eupen met 3-2 en zijn samen met Roeselare de eerste leiders.

Eupen kreeg na twee minuten al een uitstekende kans langs Lepiller. De bal ging er niet in, maar wat later klommen de bezoekers toch op voorsprong. Obradovic bezorgde Eupen een droomstart.

Bergen was echter niet aangeslagen en kwam nog voor de rust langszij via een treffer van Nicolas Timmermans. In de tweede helft ging de thuisploeg door op zijn elan: Oussalé maakte er 2-1 van.

Kort voor affluiten kreeg Sankaré rood. De thuisploeg moest zo met tien verder, maar Jarju slaagde erin om de 3-1 op het bord te zetten. De aansluitingstreffer van Obradovic kwam vervolgens te laat.