Eupen - Roeselare (2e - promotie 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 2 uit de 2e - promotie 2009/2010 tussen Eupen en Roeselare.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
82
Roeselare dreigt nog eens via Rukavytsya, maar Petr is alert.
71
Vervangen Stefan Nikolic
Ingevallen Bertin Tomou

70
Roeselare ligt in de touwen en lijkt niet meer bij machte om nog iets terug te doen.
68
Vervangen Olivier Vinamont
Ingevallen Gilles Colin

62
Terechte voorsprong voor Eupen, dat de partij helemaal domineert. Zonet was het zelfs bijna 4-0, via opnieuw Lepiller, die maar net over doel besloot.
60

Goal
Doelpunt van Matthias Lepiller (Alessandro Iandoli )
Op een corner van Iandoli haalt Lepiller meteen uit en laat Sierens volledig kansloos. De derde van de namiddag al voor de stijlrijke Fransman.
57

Goal
Doelpunt van Matthias Lepiller (Freddy Mombongo)
Eupen verdubbelt zijn voorsprong. Milicevic brengt de bal tot bij Mombongo. Die verlengt tot bij Lepiller, die met zijn 2de van de namiddag Sierens kansloos laat.
46
De tweede helft is op gang getrapt.

Rust
Verdiende 1-0 voorsprong voor Eupen bij de rust. De Oostkantonners kregen de beste kansen, vooral langs sterkhouder Lepiller. Het was diezelfde Fransman die in de 24ste minuut Sierens verraste met een schot vanop 30 meter. Roeselare kon daar weinig tegenover stellen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
Maric kopt de bal binnen, maar scheidsrechter Vervecken had al gefloten voor een voorafgaande duwfout.
42
Eupen momenteel met de verdiende voorsprong. Zonet nog een grote kans voor Lepiller, maar Sierens was deze keer wel alert.
25

Goal
Doelpunt van Matthias Lepiller (Onbekend Onbekend)
Eupen opent de score dankzij de Fransman Matthias Lepiller, die Sierens verrast met een schot vanop 30 meter.
14
Beide ploegen houden mekaar voorlopig nog in evenwicht.
5
Rustige openingsfase voorlopig.
1
We zijn eraan begonnen aan de Kehrweg.

Voor Eupen is het al van moeten in deze tweede eindrondematch. De Oostkantonners verloren hun eerste match immers van Bergen. Roeselare won onverdiend van United, en hoopt vanavond met beter spel een tweede zege te pakken.
Eupen: Petr Radek, Costas dos Santos Alex, Maric Mijat, Desenclos Nicolas, Iandoli Alessandro , Diakhate Pape Moussa, Aguilar Juan, Milicevic Danijel , Lepiller Matthias, Colin Gilles, Obradovic Marko.
Roeselare: Sierens Jurgen, Van Loo Anthony, Kucera Stepan, Huyghebaert Jeremy, Eyjólfsson Hólmar Örn , Provoost Vincent, El Gaaouiri Samir, Vidarsson Bjarni, Dequevy Joeri, Dissa Mahamadou Mama, Rukavytsya Nikita.