lomLommel SK
berBergen
1-0

Lommel SK - Bergen (2e - promotie 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 2 uit de 2e - promotie 2009/2010 tussen Lommel SK en Bergen.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
86
Vervangen Antonio Caramazza
Ingevallen Sam Vanaken

84
Bergen blijft op zoek naar de 1-1. Oussalé trapt nipt naast.
79
Vervangen Moussa Gueye
Ingevallen Mustapha Jarju

Dubbele wissel bij Bergen. Broeckaert zet alles op alles.
79
Vervangen Dickson Agyeman
Ingevallen Mounir Diane

78
 Gele kaart voor Nicolas Timmermans

77
En bijna was de gelijkmaker een feit. Gueye verlengt een hoekschop richting doel, Henkens haalt het leer van de lijn.
75
United komt nog eens in de buurt van Peersman. Ketting klimt het hoogst op een vrije trap van Caramazza, maar kan zijn kopbal onvoldoende richten.
73
Bergen zet druk naar voren en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Gueye gaat neer in de zestien en vraagt een strafschop. Verbist geeft doeltrap.
70
Bergen krijgt een vrije trap om te reageren, maar Zola kan het leer onvoldoende mikken. Sengier plukt eenvoudig.
67

Goal
Doelpunt van Jason Oost (Onbekend Onbekend)
De thuisploeg komt op voorsprong via Jason Oost. De wissel van Van der Elst rendeert dus. Na een dubbele poging van Pinxten bleef het leer in de zestien hangen. Oost reageerde het snelst en knalde de 1-0 net naast de paal binnen.
65
Na een goede openingsfase kent de wedstrijd weer een dipje. Geen van beide ploegen kan het laken naar zich toe trekken.
62
Het spel gaat veel beter over en weer na rust. Wordt er ook gescoord?
58
Tristan Peersman moet een eerste keer ingrijpen en het is nodig. Na een vlotte combinatie trapt Chergui richting doel, Peersman gaat goed plat.
55
United neemt na rust meer initiatief, maar Bergen blijft de gevaarlijkste ploeg. Oussalé trapt in de draai in het zijnet.
47
KVSK United is duidelijk scherper uit de kleedkamers gekomen. Ketting start een mooie actie op links. Zijn voorzet wordt in hoeskchop gewerkt. Die levert niets op.
46
Vervangen Davy Brouwers
Ingevallen Jason Oost

46
De tweede helft is afgetrapt. Kan er nu wel iemand scoren?

Rust
Er is nog niet gescoord in KVSK United – Bergen. De bezoekers begonnen het sterkst aan de wedstrijd en deden zelfs de netten trillen. Het doelpunt van Oussalé werd afgekeurd voor buitenspel. Een zwak United kan daar heel weinig tegenover stellen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
Gueye is op de grond blijven liggen. Hij hoopte net voor rust nog een strafschop te versieren, maar Verbist doorzag het goed en liet gewoon doorspelen.
40
 Gele kaart voor Julien Bailleul
Na een onschuldig incident met Dufour komt het tot een opstootje. Bailleul verdwijnt in het boekje van Verbist.
38
De wedstrijd is nu volledig stilgevallen. Er zal tijdens de rust veel gepraat worden in de kleedkamers.
32
Er wordt slordig gevoetbald en dat komt het spektakel niet ten goede. Van der Elst kan het amper nog aanzien.
28
Ketting gaat in de zestien neer na ee contact met Agyeman. Verbist legt de bal niet op de stip en heeft het waarschijnlijk bij het rechte eind. Er is ook heel weinig protest.
24
De druk van Bergen heeft wat afgenomen en zo komt United beter in de wedstrijd. Dufour probeert het met een poging uit de tweede lijn. Zijn schot gaat over.
19
Net voor halfweg de eerste helft krijgen we ook de eerste goede kans voor United. Na een vlotte combinatie trapt Caramazza een metertje naast.
13
De thuisploeg komt een eerste keer in de buurt van Peersman. De voormalige Rode Duivel blijft echter werkloos, Noukeu knalt meters over doel.
11
De druk van Bergen houdt aan. Sengier bokst een vrije trap recht in de voeten van Timmermans. Zijn schot wordt met de voet gered door Sengier.
9
 Gele kaart voor Harald Pinxten
Pinxten gaat fel door op Bailleuil en krijgt geel.
8
Sengier gaat onder een hoge bal door. Matumona probeert de bal voor te brengen, Chergui ontzet.
7
Bergen neemt voorlopig het initiatief. Franky Van der Elst staat zenuwachtig voor zijn dug-out.
4
Oussalé doet al na vier minuten de netten trillen, maar zijn doelpunt wordt afgevlagd voor buitenspel. KVSK United komt goed weg.