Schoten SK
Meldert
Datum: 10/12/2006 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadion Schoten SK
Meldert haalt gelijkspel in Schoten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert haalt gelijkspel in Schoten
Foto: © SC

Voor de derde maal dit seizoen bleef Verbroedering Meldert op een scoreloos gelijkspel steken. Tegenstrever FC Schoten was aan een opvallende reeks bezig. De Antwerpenaars maakten o.a. Eendracht Aalst en SK Opwijk punten afhandig. Een gelijkspel bij de roodhemden is dus een positief resultaat.
 
De supporters kregen een tegenvallend, gelijkopgaand kijkstuk voorgeschoteld. Derraz kreeg de eerste kans van de match maar vlamde nipt naast. Aan de overkant tekende De Valck present bij uithalen van Kocak en Ocak. Van Den Bossche liet met de rust in zicht een unieke mogelijkheid onbenut om Verbroedering op voorsprong te schieten. Hij mikte op Mardulier.
 
Na de pauze kreeg geel-groen de beste kansen. Derraz kopte nipt over en Mardulier hield Frouja van een zeker doelpunt. Schoten stak langs Snelders de neus aan het venster. De Valck redde. Frouja stelde Mardulier nogmaals op de proef en het vizier van Van Den Bossche stond slecht gericht. Thuisspeler Jaspers wrong een open kans de nek om. Frouja kreeg de laatste kans. De bezoekende spits zag zijn poging gekeerd door uitblinker Mardulier.
 
FC Schoten: Mardulier, Van Beveren, Backx, Beyens, Kocak, Snelders, Ocak, Darcon, Verbeke, Jaspers en Traizi.
 
VB Meldert: De Valck, Wellens, De Geest, Van Nyvel, Baeten, Van Den Bossche, Frouja, Derraz, Leyman, Haegeman en Laseure.