Meldert
Lokeren-Temse
Datum: 11/02/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Verbroedering Meldert houdt Temse in bedwang
Gentil Dossche
| 0 reacties
Verbroedering Meldert houdt Temse in bedwang
Foto: © SC

    
Verbroedering Meldert heeft zijn sterke reeks tegen Temse een verlengstuk gegeven. Geel-groen moest het stellen zonder de geschorste De Greve. Michaël werd puik vervangen door Baeten. Het eindresultaat gaf een perfecte weergave van het spelbeeld. Hoogstaand was de wedstrijd niet, maar beide teams streden met veel inzet.

Temse toonde zich tijdens de eerste helft de betere ploeg. Maar echte kansen konden de ex-Scheepsbouwers niet bijeenvoetballen. De enige mogelijkheid van de eerste periode viel rond het kwartier. Van Overtvelt zag zijn knal door De Valck gepareerd, waarna de rebound van Christophe Maes werd afgeblokt. De gasten eisten het meeste balbezit op en drukten de thuisploeg terug. Meldert speelde opnieuw als een hecht blok en gaf organisatorisch een sterke verrichting weg.

Na de kampwisseling nam Verbroedering het initiatief over. Ook geel-groen kon amper voor dreiging zorgen. Na inzenden van Haegeman stelde De Witte Van Kerckhove op de proef. De Witte verlengde een voorzet van De Geest met het hoofd voorlangs. Aan de overkant zorgde Christophe Maes met een slordig schot voor dreiging. Zijn poging ging naast. In het slotkwartier kreeg de ingevallen Arijs op aangeven van De Kock alsnog de beste kans om de volle buit thuis te houden.
 
Verbroedering Meldert: De Valck, Pittoors, De Geest, Van Nyvel, Baeten, Van Den Bossche, Derraz, De Witte, Leyman, Haegeman (74’ De Kock), Itunime

Temse: Van Kerckhove, De Maeyer (54’ Smet), Van Damme, Rottiers, Schelfaut, Yzewijn, De Bondt, Van Overtvelt (67’ Ben R’Haiem), De Clercq, Bruno Maes, Christophe Maes

Doelpunten: geen