Lebeke-Aalst
Grimbergen
Datum: 29/04/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stadion Lebeke-Aalst
Grimbergen heeft hoop, Lebeke niet
Gentil Dossche
| 0 reacties
Grimbergen heeft hoop, Lebeke niet
Foto: © SC

Ondanks de grote belangen viel zowel op als naast het veld weinig te beleven. In de aanvangsminuut trof Versijpt de paal. Direct daarop omzeilde Diomi de buitenspel, maar hij mikte  in het zijnet. Laatstgenoemde kopte na inzenden van Gaudaen naast. Aan het halfuur beging Goossens een penaltyfout op Hmouda. Baudet zette de strafschop om. Pollefoort mikte even later voorlangs. Met de rust in zicht knalde Gaudaen tegen de paal. De terugspringende bal viel voor de voeten van Hmouda, die met een lucky-goal de stand verdubbelde.
 
Na de kampwisseling kon een futloze thuisploeg geen vuist maken. De bezoekers kregen langs Hamouda, Bras en Gaudaen nog de beste kansen om verder uit te lopen maar doelman Vandenabeele voorkwam erger.
 
SK Lebeke-Aalst: Vandenabeele, Coenen, Van Der Stuyft, Tackaert, Van de Voorde, De Durpel, Haezebroeck, Gheeraert (76’ Geeroms), Versijpt, Kiwabonga (46’ Praet), Goossens.
 
SC Grimbergen: Lievens, Ben Kouidar, De Meyer, Peeters, Hamouda, Baudet, Van Winckel (89’ Van Den Bogaert), Hofman (71’ Bras), Pollefoort, Diomi (84’ Horasanli), Gaudaen.
 
Doelpunten: 30’ Baudet 0-1 (strafschop), 41’ Hamouda 0-2.