Eendracht Zele
Opwijk
Datum: 31/08/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Gemeentelijk sportstadion Ter Elst
Opwijk te sterk voor Eendracht Zele
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk te sterk voor Eendracht Zele
Foto: © SC

SK Opwijk heeft de seizoensstart niet gemist. Eendracht Zele moest zich dan ook gewonnen geven tegen de sterkere bezoekers.

Het eerste echte gevaar viel er pas na een kwartier maar Peter VandenBosschebesloot naast. Even later bediende Souhaieb Ben R’Haiem opnieuw VandenBossche maar die kopte op de deklat. Toen David Laseure de bal op het hoofd van Vincent Stanus schilderde was Van Overbeke kansloos. Opwijk forceerde nog enkele halve kansen maar gescoord werd er niet meer.
 
Zele kwam agressiever uit de kleedkamers, echter zonder doelgevaar. Aan het uur besloot Ben R’Haiem te zwak op de thuisportier. Even later was het wel bingo. Ben R’Haiem speelde Dimitri De Buyser perfect aan en deze scoorde heerlijk overlangs. De bezoekers bleven de kansen opstapelen. Eerst ging Ben R’Haiem moederziel alleen op doel af, maar Van Overbeke ging goed in de voeten. In de 78ste minuut alweer een geslaagde actie over Koen Tackaert en VandenBossche die teruglegde op Ben R’Haiem. Het schot ging naast. In de slotminuten verslikte Van Overbeke zich bij het uittrappen. Sven Gheeraert werkte beheerst af.
 
KFC Eendracht Zele: Van Overbeke, Vereertbrugghen, Rypens (75’ Goossens), De Geyter, Bulté, Van Boxlaer, Broeckaert (67’ Steeman), Cooreman, Vandenbussche, Charifi en Blanckaert (70’ D’Hollander).

KSK Opwijk
: Magits, Buelens, De Boeck, Stanus, VandenBossche, Ben R’Haiem (81’ Delahaye), Laseure (70’ Tackaert), De Greve, Camara, Pannecoucke en De Buyser (65’ Gheeraert).
 
Doelpunten: 22’ Stanus (0-1), 60’ De Buyser (0-2) en 90’ Gheeraert (0-3)