Meldert
FC Duffel
Datum: 31/08/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Duffel geeft Meldert een draai om de oren
Gentil Dossche
| 0 reacties
Duffel geeft Meldert een draai om de oren
Foto: © SC

De traditie bij Meldert zet zich verder. Ook tegen promovendus Duffel werd de openingsmatch een ware afgang. De thuisploeg had geen tegenzet op de gezonde agressie van de bezoekers.

De stadionklok had nog maar twee omwentelingen afgelegd of Verbroedering was op achtervolgen aangewezen. Goetelen bedankte voor een mistasten in de thuisdefensie. Ei zo na konden de boeken meteen toe maar Thielemans geraakte niet voorbij Begeyn. Meldert reageerde en Krasniqi kopte een voorzet van Arys tegen de touwen. Aan de overzijde liet Beyens een open kans liggen. Begeyn loste een vrijschop van Traizi en Goetelen trapte de rebound binnen. Kort voor de pauze benutte Janssens een nieuwe vrijschop om de voorsprong uit te diepen.
 
De rust bracht geen soelaas en Meldert bleef zwak acteren. Defrere nam doelman Van De Putte tevergeefs op de korrel. Begeyn verhinderde een hattrick van Goetelen met de voet. In de slotfase maakte Beyens de thuisploeg helemaal af met een vlam in de winkelhaak.
 
VB Meldert: Begeyn, Defrere, De Pauw, Leyman, Van Belle (66’ Turk), Van Nyvel (85’ Amazou), Sbaaiti, Boujemaoui, Madawa, Krasniqi en Arys.
 
FC Duffel: Van De Putte, Vergeylen, Darcon, Beyens, Janssens, Joosten, Traizi (89’ Vets), Thielemans (78’ Raymenants), Verbeeck, Goetelen en Vergaelen.
 
Doelpunten: 2’ Goetelen 0-1, 10’ Krasniqi 1-1, 27’ Goetelen 1-2, 40’ Janssens 1-3 en 84’ Beyens 1-4.