Meldert
Eendracht Zele
Datum: 16/11/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert stuurt Zele puntenloos huiswaarts
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert stuurt Zele puntenloos huiswaarts
Foto: © SC

Geen denderend voetbal aan Meldertse zijde maar toch voldoende om Zele nog iets dieper in de put te duwen. De Rode Lantaarn probeerde wel maar meer dan dat was het ook niet.

De bezoekers namen direct het voortouw al bleven echte kansen uit. Die vielen er wel aan de overzijde. Doelman Van Overbeke gaf geen krimp op pogingen van Madawa en Boujemaoui. Begeyn toonde zich op een kopbal van Van Boxlaer. Bij een hoekschop knikte Van Nyvel de openingstreffer binnen.
 
Al vrij snel na de pauze was de wedstrijd gespeeld toen Amazou een collectieve aanval succesvol afsloot. Begeyn bleek opnieuw sterker dan Vereertbrugghen en El Bodmossi. Een vlam van De Pauw en twee schoten van Turk leverden de laatste spanning op.
 
VB Meldert: Begeyn, Leyman, De Pauw, Van Nyvel, Boujemaoui (81’ De Frère), Krasniqi (60’ Turk), Coenen, Van Belle (75’ De Groeve), Amazou, Wauters en Madawa.
 
E. Zele: Van Overbeke, Van Boxlaer (78’ De Neve), Aeyels, Rypens, Bulté, Vereertbrugghen, Dhollander (76’ El Bodmossi), Charifi (75’ De Man), Van Den Bussche, Cooreman en Blanckaert.
 
Doelpunten: 38’ Van Nyvel 1-0, 48’ Amazou 2-0