Opwijk
Meldert
Datum: 07/12/2008 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk en Meldert houden het op nul
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk en Meldert houden het op nul
Foto: © SC

Voor de wedstrijd werd er veel gepraat over dit duel, maar dan meer in de rand ervan. Op het terrein was het een dode mus met weinig of geen doelgevaar. De nul was dan ook gewettigd.

De toeschouwers kregen een kansarme wedstrijd voorgeschoteld met veel middenveldspel en nauwelijks gevaar voor doel. Voor de pauze viel er weinig te noteren. Enkel de bezoekers konden tweemaal dreigen. Eerst schuchter na een solo-actie van Ahmet Turk die van buiten het strafschopgebied zijn kans ging. Het schot ging naast. In de 33ste minuut was de kans wel reëel. Turk kwam alleen voor doel na een mooie doorsteekpass van Etienne Madawa, maar Gunter Magits lag goed in de weg.
 
Na de rust was het wachten op een stilstaande fase eer men wat commotie voor doel kreeg. Madawa trapte een hoekschop die via de buitenkant van de paal verloren ging. Het eerste schuchtere kansje voor de thuisploeg kwam pas enkele minuten voor affluiten. Dimitri De Buyser gaf slim naar Melvin Bouwmeester maar Ricky Begeyn had niet de minste moeite met het schot. Pas op het allerlaatste moment dan toch nog wat kansen. Mohamed Camara zonderde Christophe Goumotsios alleen af voor Begeyn, maar een doelpunt kregen we niet. Ook niet in blessuretijd want Halil Krasniqi zag zijn schot gestopt door Magits.
 
KSK Opwijk: Magits, De Boeck, De Coninck (46’ Goumotsios), Stanus, Laseure, De Greve, Bouwmeester, Camara, Pannecoucke, Gheeraert en De Buyser.

Verbroedering Meldert: Begeyn, Coenen (89’ De Groeve), Van Belle, Vannijvel (84’ Amazou), Turk (75’ Krasniqi), Sbaaiti, Arijs, De Pauw, Leyman, Wauters en Madawa.
 
Doelpunten: geen
 
Gele kaart: Coenen (60’)