Groot Dilbeek
Opwijk
Datum: 14/12/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 15
Dilbeek geeft onmondig Opwijk geen kans
Gentil Dossche
| 0 reacties
Dilbeek geeft onmondig Opwijk geen kans
Foto: © SC

De thuisploeg speelde alles behalve als een leider, maar toch was het voldoende om Opwijk puntenloos naar huis te sturen.

Van meet af aan tekende Opwijk voor de betere balcirculatie, maar veel kansen leverde dat niet op. Vincent Stanus kopte een hoekschop van Christophe Goumotsios voorlangs. Op het kwartier was er een grote kans voor de bezoekers. Een uitstekende collectieve actie isoleerde Sven Gheeraert voor Dries De Boodt maar hij trapte voorlangs. Dat brak Opwijk zuur op, want de eerste keer dat Dilbeek zijn neus aan het venster stak was het bingo. Thomas Gille zette voor van op links en Gregory Capidis kopte aan de verste paal binnen. Gunter Magits zag hoe een schot van Mike Pauwels de lat schuurde. Kort voor de pauze vlamde Mohamed Camara net naast de paal.
 
Geen wijziging in het spelbeeld na de rust, met een erg afwachtend Dilbeek en een onmondig Opwijk. De thuisploeg speculeerde op de counter en toen Yannick Henseval aan de haal ging bediende hij Mike Pauwels en Magits mocht vissen. De Buyser en Gheeraert kregen de aansluitingstreffer niet voorbij De Boodt. In blessuretijd strafte Mike Pauwels een aarzeling in de bezoekende verdediging genadeloos af.
 
Dilbeek Sport: De Boodt, Vanvlokhoeven, Verhaegen, Vermeulen, Pauwels, Guner (81’ Caluwaert), Capidis, Schotte, Henseval, Jacobs, Gille (72’ Ophalfens).

KSK Opwijk
: Magits, De Boeck, Stanus, Vanden Bossche (62’ Bouwmeester), Laseure (93’ Vermeir), De Greve, Camara, Pannecoucke, Gheeraert, De Buyser, Goumotsios (37’ BenR’Haiem).
 
Doelpunten:  20’ Capidis (1-0); 68’ en 94’ Pauwels (2-0 en 3-0).
 
Gele kaarten:  Goumotsios; Vanvlokhoeven; Capidis; Schotte; Guner; Caluwaert; Laseure