Meldert
Lokeren-Temse
Datum: 25/01/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert lijdt pijnlijke nederlaag tegen Temse
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert lijdt pijnlijke nederlaag tegen Temse
Foto: © SC

Als je zelf niet afwerkt en te gemakkelijk tegendoelpunten weggeeft, dan ga je voor de bijl. De goede voornemens van Meldert volstonden niet om de punten thuis te houden.

Al vrij vroeg in de wedstrijd klom Verbroedering op voorsprong. Van Nyvel kopte een hoekschop mooi binnen. Van Den Noortgaete voorkwam een ramp voor de bezoekers op een vlam van Madawa. De Pauw mikte een vrije trap nipt over. Toen Maes te gemakkelijk de bal kon doorschuiven naar Michels stonden de bordjes in evenwicht. Van den Bossche bediende Michels en die zag hoe Geeroms door de thuisdefensie werd vergeten. Begeyn mocht zich opnieuw omdraaien.
 
Ook na de rust bleek Meldert in hetzelfde bedje ziek. Boujemaoui ging op de persoonlijke toer en weg kans. Aan de overzijde vond Kubilskis de vrijstaande Jacobs en de boeken mochten toe. Arys en Krasniqi zorgden nog voor enig gevaar maar scoren zat er niet meer in.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Nyvel (76’ Wauters), Amazou (66’ Krasniqi), De Groeve, Sbaaiti (66’ Arys), De Pauw, Leyman, Boujemaoui, Madawa en Rinaldi.
 
SV Temse: Van Den Noortgaete, Michels, Tollenaars, Peeters (54’ Kubilskis), Van Den Bossche, De Clercq, Jacobs (90’ De Langhe), Pittoors, Geeroms, Maes (88’ De Bondt) en Van Herreweghe.
 
Doelpunten: 7’ Van Nyvel 1-0, 27’ Michels 1-1, 45’ Geeroms 1-2 en 55’ Jacobs 1-3.
 
Gele kaarten: Sbaaiti, Leyman, Arys, Geeroms en Maes.