Berlare
Meldert
Datum: 31/01/2009 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadion SK Berlare
Berlare en Meldert blijven in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Berlare en Meldert blijven in evenwicht
Foto: © SC

Blijkbaar heeft de winterstop geen goed gedaan voor Verbroedering Meldert dat slechts 2 op 9 haalt. Het in de grijze zone verzeilde Berlare kon verdiend een puntje thuis houden.

Berlare nam direct het heft in handen en Begeyn moest zich reppen op een schot van Vandenbergh. Vandersnickt verlengde een verre inworp nipt over. Een vlam van Vergucht miste de goede hoogte. Meldert reageerde met een kopbal van Rinaldi net naast. Tegen de gang van het spel in kwamen de bezoekers op voorsprong. Rinaldi vond de vrijstaande Madawa en die miste niet. Berlare was niet aangeslagen. Vergucht bediende Aelbrecht en de bordjes hingen in evenwicht.
 
Meldert kwam het beste uit de kleedkamers en toen Vanderstraeten zich verkeek knalde Madawa zijn 2de van de avond binnen. Opnieuw nam Berlare de wedstrijd over maar Begeyn lag in de weg van Aelbrecht. Vergucht vlamde voorlangs. Toen Yuruk de bal naar Vergucht doorspeelde ging de thuisploeg aan het juichen.
 
SK Berlare: Vanderstraeten, Antoons, Praet, Vergucht (87’ Van Oudenhoven), Aelbrecht, Vandenbergh, Yuruk, Vandersnickt, Van Durme, Lambrecht en Vanderveken.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Nyvel (80’ Amazou), De Groeve, Sbaaiti, De Pauw, Leyman, Wauters, Boujemaoui (73’ Turk), Madawa (78’ Krasniqi) en Rinaldi.
 
Doelpunten: 30’ Madawa 0-1, 34’ Aelbrecht 1-1, 50’ Madawa 1-2 en 72’ Vergucht 2-2.
 
Gele kaarten: Vergucht, Vanderveken, Begeyn en Krasniqi.