Eendracht Zele
Meldert
Datum: 08/03/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Gemeentelijk sportstadion Ter Elst
Zele kan opgang Meldert niet afremmen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zele kan opgang Meldert niet afremmen
Foto: © SC

Al na enkele minuten kreeg de thuisploeg een optater en kwam dat nooit te boven. Mede dank zij een sterke prestatie van de thuisportier bleef de score nog beperkt.

Nog voor iedereen goed en wel neerzat lag de bal al tegen de touwen. Doelman Van Overbeke was kansloos toen Krasniqi een voorzet van Madawa staalhard binnenknalde. Amazou en Krasniqi vergaten de voorsprong verder uit te diepen. Rond het halfuur moest Bulté zijn doelman bijspringen op een schot van Madawa.
 
Ook na de rust slaagde de thuisploeg er niet in enige serieuze combinatie op de mat te leggen. Van Overbeke mocht zich tonen op een vlam van Amazou rond het uur. Een kwartier voor tijd gingen dan de boeken dicht toen Arys wel raak trof. In blessuretijd nam Arys de thuisportier twee keer op de korrel maar die plooide niet meer.
 
E. Zele: Van Overbeke, Vereertbrugghen (79’ Arnolis), Van Den Abbeele, De Geyter, Bulté, De Neef, Van Boxclaer, Vandenbussche, Cooreman (64’ Charifi), El Bodmossi en Blanckaert.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Van Nyvel (46’ Sbaaiti), Amazou (64’ Turk), Krasniqi (64’ Arys), De Pauw, Leyman, Wauters, Boujemaoui en Madawa.
 
Doelpunten: 2’ Krasniqi 0-1; 75’ Arys 0-2.
 
Gele kaarten: Vereertbrugghen, Van Boxclaer en Wauters.