Eendracht Zele
SK Londerzeel
Datum: 14/09/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Gemeentelijk sportstadion Ter Elst
Zele ook tegen Londerzeel onderuit
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zele ook tegen Londerzeel onderuit
Foto: © SC

Eendracht Zele begon vrij goed aan de opdracht maar vergat te scoren. Dat deden de bezoekers wel en zo blijft Zele enige rode lantaarn.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar via El Bodmossi. Aan de overzijde vlamde Bruyninckx op de lat. Van Overbeke was attent op pogingen van Geets. Vandenbussche liet de beste kans liggen toen hij een voorzet naast de paal deed afwijken. Zoals vaker werd dit afgestraft. Melotte nam de thuisportier te grazen en de bezoekers mochten juichen. Net voor de rust bediende De Voeght maatje Melkert en Zele moest op de knieën.
 
Direct na de rust zocht de thuisploeg de aansluitingstreffer. Sakalis hield Goossens van een gemaakt doelpunt. Londerzeel zocht de counter maar Van Reeth, Geets en Bruyninckx misten. Toen Melkert met een knappe voorzet Bruyninckx bereikte ging Zele helemaal onderuit.
 
Eendracht Zele:Van Overbeke, Vereertbrugghen, De Geyter, Charifi, Bulte, Van Boxlaer (77' Cooreman), D'Hollander, Vandenbussche, El Bodmossi, Blanckaert, Goossens (61' Wauters)

SK Londerzeel: Sakalis, Melotte, Morreel, Geerinck, Poppe, Sluyts, Geets, Bruyninckx (85' Van Eesbeek), Van Reeth (63' Bamba), Melkert (79' Bencharif), De Voeght

Doelpunten: 30' Melotte 0-1; 44' Melkert 0-2; 64' Bruyninckx 0-3