Meldert
Berlare
Datum: 14/09/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert kan Berlare niet afhouden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert kan Berlare niet afhouden
Foto: © SC

Ook dit seizoen moet Meldert vaststellen dat ambities enkel op het terrein worden verwezenlijkt. Om te winnen moet je scoren en opnieuw wrong daar het schoentje. Berlare trok er zich niets van aan en ging tevreden naar huis met een punt.

Wisselende kansen in de eerste helft. Van Den Bergh kopte naast en Arys miste een voorzet van Defrere. Van Durme knalde nipt over. Madawa zocht Arys maar die werd van de bal gehouden. In dezelfde fase devieerde Van der Veken het leder in eigen doel. Arys viseerde de paal op aangeven van Boujemaoui. Van Der Snickt vond Begeyn op zijn weg.
 
Ook de tweede helft begon gelijkopgaand. Van der Veken bracht aan het uur zijn ploeg langszij na een verre inworp van Vergucht. Vanderstraeten moest zich reppen op een voorzetschot van Boujemaoui. Krasniqi vlamde via een verdediger naast en Arys zag een poging afgeblokt. In de slotminuten onderschepte Turk een terugspeelbal van Lambrecht. Uit een scherpe hoek trapte hij tegen de paal.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Defrere, Van Nyvel (74’ Krasniqi), Amazou (74’ Turk), Sbaaiti, Arys, De Pauw, Leyman, Madawa en Boujemaoui.
 
SK Berlare: Vanderstraeten, Antoons, Nottebaert (84’ Lambrecht), Praet, Vergucht (75’ Van De Sompel), Raaymakers (46’ De Rechter), Yuruk, Van Den Bergh, Van Der Snickt, Van Durme en Van Der Veken.
 
Doelpunten: 27’ Van Der Veken (owngoal) 1-0 en 59’ Van Der Veken 1-1.
 
Gele kaarten: Coenen, Defrere, Van Nyvel, Boujemaoui, Krasniqi, Nottebaert en Van Der Snickt.