Lokeren-Temse
Meldert
Datum: 21/09/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Fernand Schuermanstadion
Temse bedankt Meldert voor de geschenken
Gentil Dossche
| 0 reacties
Temse bedankt Meldert voor de geschenken
Foto: © SC

Een sterk voor de dag komend Temse kreeg van de bezoekers enkele doelpunten in geschenkverpakking en nam deze gretig aan. Opnieuw bleken communicatie en individualisme de Meldertse dooddoeners.

Van bij de aftrap zocht Temse een vroege voorsprong en Begeyn moest zich tonen op een schot van Van Herreweghe. Een misverstand tussen Begeyn en De Pauw werd door Kubilskis afgestraft. Maes wandelde door de bezoekende defensie en Van Herreweghe mocht ongehinderd binnentikken. Zonder enige bruikbare pass bleven de bezoekende aanvallers werkeloos toekijken.
 
Direct na de pauze liet de ingevallen Krasniqi doelman Van den Noortgaete kansloos. Maes vond de Meldertse verdediging in gebreke en Kubilskis diepte de voorsprong uit. Van Herreweghe stuitte op Begeyn maar Kubilskis knalde zijn 3de binnen. De Pauw vlamde een vrije trap op de thuisgoalie. Een kwartier voor tijd kon Madawa milderen na een voorzet van Krasniqi. Arys en Turk lieten een paar halve kansen onbenut.
 
SV Temse: Van Den Noortgaete, De Maeyer (81’ Tollenaars), De Wilde, Michels, Peeters, Damman, Kubilskis (85’ Coertjens), Van Den Bossche (87’ De Bondt), Pittoors, Maes en Van Herreweghe.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Defrere (46’ Van Belle), Van Nyvel, Turk, Amazou (46’ Krasniqi), Arys, De Pauw, Leyman, Madawa en Boujemaoui.
 
Doelpunten: 5’ Kubilskis 1-0, 14’ Van Herreweghe 2-0, 47’ Krasniqi 2-1, 60’ en 68’Kubilskis 3-1 en 4-1 en 74’ Madawa 4-2.