Berlare
Eendracht Opstal
Datum: 18/10/2008 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stadion SK Berlare
Opstal graait punt mee bij Berlare
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal graait punt mee bij Berlare
Foto: © SC

Met veel inzet maar zonder groots voetbalvertoon heeft Eendracht Opstal een gelijkspel uit de brand gesleept bij SK Berlare.

De thuisploeg nam direct de wedstrijd in handen maar veel kansen kwamen daar niet uit voort. Berlare won dan wel de slag om het middenveld, echt doelgevaar was eerder schaars. Sander De Batselier bleek opnieuw een sterk sluitstuk voor de bezoekers maar moest zich toch gewonnen geven op een knal van Bart Van De Sompel. De Opstalse aanval nam een echte snipperdag.
 
Ook na de rust kwam er geen echte kentering in een partij die muurvast zat. Enigszins tegen het spelbeeld in kwamen de bezoekers op gelijke hoogte toen Straetman een hoekschop voorbij Yves Van Der Straeten werkte. Ook bij de puitenkloppers was de brandstof verbruikt en de score wijzigde niet meer.
 
SK Berlare:Van der Straeten, Antoons, Nottebaert, Vermeir, Praet, Van de Sompel, Raaymakers, Yuruk, Van der Snickt, Van Durme, De Rechter.

E. Opstal: De Batselier, Van Wemmel, Huyck, Ben Kouidar, Van der Cruyssen, Harnie, De Cuypere, Straetman, Sanchez, Chabaan, Van Driessche.

Doelpunten: 30' Van de Sompel 1-0) 81' Straetman 1-1.