Groot Dilbeek
Meldert
Datum: 19/10/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 8
Meldert laat zege ontglippen bij Dilbeek
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert laat zege ontglippen bij Dilbeek
Foto: © SC

Zag het er aan de pauze nog goed uit voor de bezoekers dan sloop in de tweede helft de angst in de rangen. Dilbeek kwam sterker in de match en Meldert moest puntenloos huiswaarts.

Verbroedering Meldert trok van bij de aftrap op zoek naar de openingstreffer. Imad Amazou knalde op de paal (1’). Ahmet Turk deponeerde de bal over de lat. Toen Turk alleen voor doel werd afgezonderd stond De Boodt in de weg (14’). Aan de overzijde trapte Güner op de voet van Ricky Begeyn. Madawa viseerde eerst de lat maar liet even later de thuisportier kansloos.
 
Dat de aanval nog steeds de beste verdediging is bleken ze bij Meldert niet te weten. Na de koffie trokken de bezoekers massaal achteruit en dat bekwam hen slecht. Begeyn kon nog wel een paar schoten afweren maar toen Capidis uithaalde stonden de bordjes gelijk. Meldert reageerde en De Pauw en Defrère namen De Boodt op de korrel. De bezoekende goalie had een knappe reflex in huis op een poging van Güner. Tegen de vlam van Pauwels was hij echter kansloos. In de slotfase kon Begeyn nog wel zijn klasse tonen op een knal van Pauwels maar moest ook ontgoocheld afdruipen.
 
Dilbeek Sport: De Boodt, Van Vlokhoeven, Houthuys, Vermeulen, Mannaert (64’ Capidis), Pauwels, Güner (87’ D’Hossche), Vande Gucht, Schotte, Jacobs (80’ Verhaegen), Gille.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Van Nyvel, Turk, Amazou (75’ Defrère), De Pauw, Leyman, Wauters, Madawa, Boujemaoui.
 
Doelpunten: 42’ Madawa 0-1; 67’ Capidis 1-1; 84’ Pauwels 2-1.
 
Gele kaarten: Mannaert, Vande Gucht, Schotte, Turk, Leyman en Madawa.