Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Prinsenbos
Meldert haalt drie punten bij Grimbergen
Gentil Dossche

Na een collectief sterke wedstrijd nam Verbroedering verdiend de drie punten mee naar Meldert. Grimbergen weerde zich als een duivel in een wijwatervat maar moest toch plooien.

Een mistasten bij de bezoekers leverde het eerste gevaar op. Roelands zag zijn poging nog weggewerkt. Begeyn moest zich tonen op een kopbal van Hermans. Toen Baudet in de fout ging op Madawa knalde De Pauw de strafschop keihard binnen. Net voor de rust stond Lievens in de weg van Krasniqi.

Onmiddellijk na de koffie ging Grimbergen op zoek naar de gelijkmaker. Hermans kon net niet bij een voorzet van Bogemans. Op een kwartiertje voor het einde verdubbelde De Pauw de score met een afgeweken vrije trap. Kevin Bogemans stuurde Hermans op weg naar de aansluitingstreffer. De thuisploeg nam het heft in handen maar Begeyn was paraat op een vlam van Bogemans. Enkele minuten voor affluiten zette Boujemaoui de eindcijfers op het bord.

SC Grimbergen: Lievens, Tack, Hermans, Bogemans, Baudet, Roelands, Jennart (67’ Gaudaen), Peeters, De Coster, Weynants (46’ Fuso, 62’ Mouloua) en De Sadeleer.

VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Van Nyvel, Turk, Krasniqi (82’ Amazou), Sbaaiti, De Pauw, Leyman, Madawa (90’ De Frère) en Boujemaoui (89’ De Groeve).

Doelpunten: 35’ en 74’ De Pauw 0-1 en 0-2; 75’ Hermans 1-2 en 86’ Boujemaoui 1-3.