Opwijk
Berlare
Datum: 26/10/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk en Berlare blijven in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk en Berlare blijven in evenwicht
Foto: © SC

Berlare was naar Opwijk gekomen om via een goede organisatie de thuisploeg te ontredderen. Na afloop kregen de bezoekers ook wat ze vooraf beoogd hadden. Voor Opwijk meteen het derde opeenvolgende gelijkspel.

Weinig opwinding in het eerste gedeelte van de wedstrijd op een paar afstandsschoten na. De eerste echte kans was voor de bezoekers. Steven Vandersnickt kopte een vrije trap van Kenny Raaymakers voorlangs. Aan de overzijde geraakte Dimitri De Buyser niet voorbij Yves Vanderstraeten. De bezoekende goalie kende wat meeval op een schot van Souhaieb Ben R’Haiem.
 
Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Magits moest zich tonen op pogingen van Robin Praet. Toen Fabio Vergucht kon doorspelen naar Kenny Raaymakers had Magits het nakijken. Enkele minuten later hingen de bordjes weer in evenwicht. Peter Vanden Bossche vlamde al zijn frustraties van zich af en daar had Vanderstraeten geen verhaal tegen.
 
KSK Opwijk: Magits, Tackaert (64’ De Coninck), De Boeck, Goumotsios, Stanus, Ben R’Haiem, De Greve, Camara, Pannecoucke, Gheeraert (64' Vanden Bossche), De Buyser.

SK Berlare: Vanderstraeten, Antoons, Nottebaert (46’ De Rechter), Praet (82’ Vermeir), Vergucht, Van De Sompel, Raaymakers, Vandersnickt, Van Durme, Vanderveken.
 
Doelpunten: 70’ Raaymakers (0-1), 78’ Vanden Bossche (1-1).