Meldert
FC Duffel
Datum: 30/08/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Duffel zet Meldert al vroeg schaakmat
Gentil Dossche
| 0 reacties
Duffel zet Meldert al vroeg schaakmat
Foto: © SC

Na een bedroevende eerste helft herpakte Meldert zich na de rust maar kon de opgelopen achterstand niet wegwerken. Na enkele dubieuze beslissingen eindigde de thuisploeg met 8 spelers. Bij Duffel lieten ze het niet aan hun hart komen.

Al in de openingsminuut moest De Schamphelaire zich tonen bij een doorbraak van Gommers. Toen de thuisverdediging aarzelde deponeerde Traizi de bal in het mandje. De bezoekende spits bleek een gesel voor Meldert maar kon net niet afwerken. Met een vrije trap dwong Elayadi de thuisgoalie tot een knappe parade. Verbroedering stak even de neus aan het venster via Van Nyvel en een schicht van Amazou. Toen Goetelen in de rug werd geduwd ging de bal op de stip. De Duffelse spits trapte zelf onbeheerst naast. Op slag van rust ging De Schamphelaire goed plat op een schot van Verbeeck.

Na de rust tapte Meldert uit een ander vaatje. Madawa knalde nipt naast. Melkert kopte een voorzet tegen de lat. Toen De Pauw en Van Nyvel kort na mekaar tegen rood aankeken lag de thuisploeg op apegapen. Met een paar knappe tussenkomsten behoedde De Schamphelaire zijn ploeg voor een verdere afgang.

VB Meldert: De Schamphelaire, Coenen, Van Belle (73’ Verdoodt), Wellens (84’ Verdonck), Leyman, Amazou (58’ Wauters), Van Nyvel, De Pauw, Aelbrecht, Madawa en Melkert.

FC Duffel: Daems, Convalle, Darcon, Verachtert, Janssens, Traizi, Gommers, Verbeeck (58’ Lucas), Goetelen, Vergaelen (67’ Van Linden) en Elayadi (62’ Vets).

Doelpunt: 2’ Traizi 0-1.

Gele kaarten: Van Belle, Melkert, De Pauw, Wauters, Darcon en Janssens.

Rode kaarten: 45’ Coenen (tweemaal geel), 52’ De Pauw en 55’ Van Nyvel (tweemaal geel).