St.-Gillis-Waas
beeBeerschot
Datum: 30/08/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
St-Gillis-Waas en Wilrijk delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
St-Gillis-Waas en Wilrijk delen de punten
Foto: © SC

In de vernieuwde kennismaking met Nationaal voetbal liet Sint-Gillis-Waas de kansen liggen om de wedstrijd te beslechten. Wilrijk ontplooide zijn strijdershart en nam een puntje mee.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar maar Renier gaf geen krimp op schoten van Janssens en Lenaerts. Verstraeten kreeg een voorzet onvoldoende onder controle. Op slag van rust was Renier attent op een lobbal van Van Handenhoven.

Kort na de pauze ging de bal op de stip toen Straetman werd onderuit gehaald. Raaymakers vlamde recht op Goris en weg was de kans. Aan het uur was Renier bij de pinken op een uitbraak van Thijs. Baetens moest een kopbal van Peytier van de lijn halen. Ooms beroerde de bal met de hand en mocht gaan douchen. Verstraeten trapte de penalty feilloos binnen. Straetman en Baetens kregen open kansen om de match te beslissen maar faalden. Toen Thijs alleen voor Renier verscheen kreeg de thuisploeg een koud stortbad.

St-Gillis-Waas: Renier, Massoels, De Mol (86’ De Langhe), Stoclet, De Maeyer (91’ De Koning), Ben Omar, Verstraeten, Straetman, Baetens, Baert (59’ Varewijck), Raaymakers.

FCO Wilrijk: Goris, Peytier, Beyens (79’ Pals), Ooms, Bormans, Lenaerts, Thielemans (57’ Thijs), Delcour, Van Handenhoven, Janssens (66’ Verheyen), Ilegems.

Doelpunten: 70’ Verstraeten 1-0, 79’ Thijs 1-1.

Gele kaarten: Bormans, Ooms, Beyens, Baert, Ben Omar. Rode kaart: 69’ Ooms (2x geel).