Grimbergen
Meldert
Datum: 08/11/2009 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Prinsenbos
Moedig Meldert haalt punt in Grimbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Moedig Meldert haalt punt in Grimbergen
Foto: © SC

Op slechts twee minuten na moest Meldert met tien het hoofd bieden aan Grimbergen. Vroeg in de tweede helft kwamen de gasten op gelijke hoogte en hielden dat felbevochten puntje krampachtig vast.

Grimbergen startte de match op hoge snelheid en toen Wellens in de fout ging op Weynants mocht hij meteen gaan douchen. Goundafi trapte de penalty op De Valck maar kon in de rebound toch scoren. De Pauw moest een rij achteruit en deed dat met brio. De thuisploeg ging door op zijn elan en Weynants viseerde het zijnet. Mouloua vlamde nipt over de kruising. De Valck deed ook zijn duit in het zakje en stopte de thuisaanvallers af. Een kanonbal van De Saedeleer werd vanonder de lat gehaald en een vlam van Goundafi strandde op de voet van de bezoekende portier. Aan de overzijde haalde Lievens een schicht van De Pauw uit de winkelhaak. Even later stierf een kopbal van Jennart in de armen van De Valck. Op slag van rust verdubbelde Grimbergen dan toch de voorsprong. Goundafi verlengde een pass van Weynants tegen de touwen.

Meldert kwam erg gedreven uit de kleedkamers. Madawa vond Van Nyvel en die prikte de aansluiting op het bord. De thuisploeg kon zelfs niet voorkomen dat Van Nyvel even later de stand in evenwicht bracht na een afgeblokt schot van Houman. Grimbergen trok nu verwoed op zoek naar de winst. De Valck was attent bij een kopbal van Decoster en een doorzetten van Weynants. Leyman stond zijn doelman bij op de rebound van Goundafi. Weynants en Bogemans troffen het doelhout maar de stand wijzigde niet meer.

SC Grimbergen: Lievens, Tack, Verstappen (74’ Vandeweeghe), Stanus, Bogemans, Jennart (82’ Fuso), Mouloua (58’ Cadima), Decoster, Weynants, De Saedeleer en Goundafi.

VB Meldert: De Valck, Coenen, Wellens, Leyman, Verdeyen (82’ Van Belle), Van Nyvel, De Pauw, Aelbrecht (75’ Wauters), Houman, Madawa en Melkert (70’ Karamanis).

Doelpunten: 2’ en 45’ Goundafi 1-0 en 2-0; 46’ en 51’ Van Nyvel 2-1 en 2-2.

 

Kaarten: geel: Tack, Coenen en Karamanis. Rood: 2’ Wellens