Lierse Kempenzonen
Meldert
Datum: 05/09/2009 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stadion Oosterzonen
Meldert haalt een punt bij Oosterzonen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert haalt een punt bij Oosterzonen
Foto: © SC

Meldert behaalde zijn eerste punt bij neo-vierdeklasser Oosterzonen. Door de grote waslijst van geblesseerde en geschorste spelers waren de omstandigheden verre van ideaal. Desondanks kreeg Meldert de beste kansen om met de volle buit huiswaarts te keren.

Al vroeg claimden de bezoekers een strafschop voor handspel maar de scheidsrechter ging er niet op in. Aan de overkant kon Persa zich doorzetten. Zijn schot ging over. Bij de volgende bezoekende prik was het wel raak. Melkert bediende Verdoodt en die versloeg Houdenaert met een mooie lobbal. Lang konden de gasten niet genieten van deze voorsprong. Breugelmans schilderde een vrijschop op het hoofd van Goyvaerts en die kopte het leder naast de paal staalhard binnen. Aan het halfuur moest Houdenaert alles uit de kast halen om een prachtige vrije trap van Amazou uit zijn doelvlak te houden. Met de rust in zicht kreeg Heylen een uitstekende mogelijkheid om zijn team op voorsprong te trappen. De plaatselijke spits vlamde naast.

Na de kampwisseling toonde Verbroedering zich de betere ploeg en Oosterzonen moest achteruit. Toch zorgden de Kempenaars voor het eerste gevaar. Een loeier van Geudens vloog over. Kort voor het laatste kwartier kopte Wauters een door Amazou getrapte hoekschop tegen de lat. Even later kenden de bezoekers opnieuw pech toen Melkert de paal deed trillen. In de slotfase kreeg Meldert bijna het deksel op de neus. Catgiu werd diepgestuurd maar zijn afgeblokt schot ging naast.

KFC Oosterzonen: Houdenaert, Van de Wijngaert, De Jongh, Breugelmans, Geudens, Persa, Catgiu, Hassounfi (59’ Pereira), Heylen, Maes en Goyvaerts.

VB Meldert: De Schamphelaire, Van Belle, Wellens, Melkert,Verdoodt (67’ El Addouly), De Pauw, Leyman, Wauters, Amazou (76’ Karamanis), Madawa en Aelbrecht.

Doelpunten: 9’ Verdoodt 0-1 en 14’ Goyvaerts 1-1.

Gele kaarten: Van De Wijngaert, Breugelmans, Geudens, Goyvaerts, De Pauw en Van Belle.