St.-Gillis-Waas
Opwijk
Datum: 27/09/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
Opwijk haalt een punt bij Sint-Gillis-Waas
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk haalt een punt bij Sint-Gillis-Waas
Foto: © SC

Deze wedstrijd ging van begin tot einde volledig gelijk op en het was dan absoluut niet onlogisch dat ze ook op een voor beide ploegen meer dan billijk gelijkspel eindigde.

Zeker in de eerste helft zat de wedstrijd muurvast. De thuisploeg kon nauwelijks dreigen tenzij op hoekschop en Opwijk vond het allemaal welletjes. Een schot van Solis ging hoog over en aan de overkant kopte De Mol naast. Renier moest goed plat op een hard schot van Miguel Solis Sanchez. Kort voor de rust had Suls een knappe parade nodig op een kopbal van Massoels.

De eerste kans na de rust was voor Opwijk. Bouwmeester kwam alleen voor Renier maar de thuisportier gaf geen krimp. Even later kopte Raaymakers op de vuisten van Suls. Aan het uur kon de bezoekende portier een harde knal wegwerken maar was kansloos op de rebound van De Langhe. Toen Van Rumst in de fout ging op Traore lag de bal op de stip. Bouwmeester liet de kans niet liggen. Renier bleef attent op een schot van Gheeraert. In het slot vloog een knal van Verstraeten nipt over en kon Suls een lob van Straetman nog met de vingertoppen wegwerken. Romero nam bijna zijn eigen doelman te grazen terwijl een kopbal van De Mol van de lijn werd geveegd.

St-Gillis-Waas: Renier, Van Rumst, Massoels (46’ De Koning), De Mol, Baetens, De Maeyer, Baert (59’ De Langhe), Straetman, Varewijck, Raaymakers, Verstraeten.

Opwijk: Suls, Huyck (46’ Traore), Tackaert, De Boeck, Romero, Van den Bergh, Vermeir, De Greve, Bouwmeester (92’ Kabanda), Gheeraert, Solis (74’ De Maeyer).

Doelpunten: 61’ De Langhe 1-0; 72’ Bouwmeester 1-1.

Geel: Bouwmeester, Straetman, De Boeck, De Koning. Rood: 89’ Raaymakers (2x geel)