Meldert
Berchem Sport
Datum: 11/10/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert houdt Berchem moeizaam van zich af
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert houdt Berchem moeizaam van zich af
Foto: © SC

In een wedstrijd waarin beide teams één helft voor hun rekening namen, bleek de thuisploeg iets scherper in de zone van de waarheid.

Berchem begon het felst aan de match en Budts mikte te hoog. Aan de overzijde had Wolfaert een karpersprong nodig op een schot van Sleewaegen. De balvaste bezoekers hielden de wedstrijd onder controle en Meldert liep achter een ongrijpbare bal. Echte kansen kon Berchem echter niet afdwingen. Kubilskis kon de juiste richting niet vinden. De thuisdefensie gaf geen krimp en hield de bezoekende aanvallers weg van hun doel.

Onmiddellijk na de pauze hield De Valck zijn ploeg in de running bij een schicht van Stickens. Meldert zocht nu meer de flanken en Berchem moest wijken. Van Nyvel miste op een haar de openingstreffer. Wolfaert miskeek zich bijna op een poging van De Pauw. Amazou schilderde een vrije trap op het hoofd van Wauters en de bezoekende portier was kansloos. De pas ingevallen Karamanis vergat de voorsprong op te drijven. Het bezoekende slotoffensief leverde nog halve kansen op voor Flies en Delalieux maar de stand wijzigde niet meer.

Verbr. Meldert: De Valck, Coenen (74’ Van Belle), Wellens, Van Nyvel, Amazou, Sleewaegen (84’ Karamanis), De Pauw, Leyman, Wauters, Madawa en El Addouly (67’ Verdoodt).

K. Berchem Sport: Wolfaert, Willems (82’ Verschueren), Dierickx, Stickens, Peeters, Van Oppens (82’ Delalieux), Flies, Embrechts, Budts, Kubilskis (76’ Van Damme) en El Harchi.

Doelpunt: 78’ Wauters 1-0

Gele kaarten: Van Nyvel, De Pauw, Dierickx, Stickens, Peeters, Flies en El Harchi