St.-Gillis-Waas
Olympia SC Wijgmaal
Datum: 11/10/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
St-Gillis-Waas klopt Wijgmaal van op de stip
Gentil Dossche
| 0 reacties
St-Gillis-Waas klopt Wijgmaal van op de stip
Foto: © SC

Vooral in de eerste helft wettigde de thuisploeg de krappe winst. Na de rust namen de bezoekers de bovenhand maar scoren bleek te moeilijk.

Al vrij vroeg in de match forceerde Sint-Gillis-Waas een eerste kans. Straetman kwam centimeters te kort bij een voorzet van Raaymakers. Het thuispubliek claimde tevergeefs een strafschop voor een fout op Raaymakers. Wat hem niet dikwijls overkomt gebeurde nu toch. Alleen afgezonderd voor doelman Mertens mikte Raaymakers compleet naast. Aan het halfuur deed De Maeyer het doelhout trillen. Toen Van Osselaer foutief werd gestuit ging de bal nu wel op de stip. Raaymakers dropte de bal tegen de netten.

Na de rust namen de bezoekers resoluut de wedstrijd in handen. Bruyninckx kon een voorzet van Tairy net niet in doel verlengen. Bij een vrije trap werd de deklat voor Mellebeek een dwarsligger. Een verre knal van Mellebeek ging centimeters naast. Ei zo na kon Straetman in de slotfase de score opdrijven. Zijn schot ging rakelings voorbij de verste paal.

St-Gillis-Waas: Renier, Reybrouck, Massoels (65’ De Koning), De Mol, Baetens, De Maeyer, Van Osselaer, Straetman, Varewijck, Raaymakers (79’ De Ly), Verstraeten.

Wijgmaal: Mertens, Morreel (81’ Wellens), Allard, Dehaer, Mignolet, Tairy, Mellebeek, Vranckx (64’ Cosemans), Bruyninckx, Lopes, De Coster.

Doelpunt: 35’ Raaymakers 1-0.

Gele kaarten: De Maeyer, Mignolet, Mellebeek, De Coster.