Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Georges Claes-stadion
Patje Boem Boem doet het weer
Jo Mertens

Wie had gedacht dat het met Mol ginderbuiten kermis ook doelpuntjes kermis ging worden kwam bedrogen uit.Mol-Wezel dat Hoogstraten onmiddellijk bij de keel wilde nemen moest enkele  scherpe counters toestaan en het was doelman Van Hove die met enkele knappe reddingen de thuisploeg overeind kon houden .

Met de rust inzicht kwam de thuisploeg ook enkele malen de neus aan het venster steken maar verder dan enkele schermutselingen kwam het niet.Zodat we na een snelle eerste helft de rust ingingen met 0-0.
Tot in de 52 min de tot dan bijna onzichtbare Patrick Goots met een mooie actie de bal naast de verste paal binnen joeg en de 1-0 op het scorebord bracht.Maar de vreugde was maar van korte duur want enkele min later stonden de bordjes terug in evenwicht nadat Vanderlinden vier man in de wind zette en mooi afrondde.

Toen begon Hoogstraten in zijn kansen te geloven maar het was weer Goots die als een duiveltje uit een doosje de 2-1 op het bord bracht.Nog gaf Hoogstraten zich niet gewonnen en drukte het gaspedaal nu helemaal in maar de mooie afgedwongen kansen bleven onbegrijpelijk onbenut en zo bleven de bezoekers onverdiend met lege handen achter en konden ze bij Mol-Wezel de kermis inzetten met een mooie 12 op 12.