Herbeleef Cappellen - Zulte Waregem (Beker van België)

Volg de match tussen Cappellen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie bekert verder?
19:50
Nog 40 minuten en we zitten al klaar dames en heren, de beider teams zijn bezig met de opwarming!
1
Cappellen-Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn er aan begonnen hier in Cappellen.
1
Meteen een schotje van de thuisploeg, maar Van Hemert in het blok en een eerste corner voor Cappellen.
3
De eerste platte bal is er al, misschien dat het met een echte opgepompte bal beter kan.
4
Schotje van Seppe Kil, maar geen probleem voor Steppe. Aan de overkant vuurt Meïté en via Maes in corner.
8
Een voorzet vanop rechts, een goede kopslag van Naessens en een prima parade van Kristof Maes.
11
Kaya en Verboom komen eens tot een vloeiende combinatie, maar een Cappellens been voorkomt dat de voorzet gevaarlijk kan worden.
14
Cappellen probeert er af en toe eens uit te komen, de voorzet van Dirk Mathyssen was echter niet echt gevaarlijk.
18
Erg veel hebben we nog niet mogen beleven hier in het Jos Van Wellenstadion. Het is wachten op de 0-1.
21
Meïté met een leuke actie en dan krijgt hij de fout mee. Die levert niet veel op, we zijn 20 minuten ver en we blijven op onze honger zitten.
24
Bijna de 0-1, maar Kaya vanuit buitenspel en Maes had hem bovendien weten te plukken.
28
Een soortement van variant bij de vrije trap van Kaya tot bij De fauw, maar die trapt los het bos in.
31
Andrew Petersen haalt de zeis boven op Coopman, maar geen kaart.
32
Naessens kopt de vrije trap van Kaya ei zo na binnen, maar Maes houd tuit zijn kooi. De corner wordt van de lijn gered door een thuisverdediger op inzet van Coopman.
36
Dan toch iets leuks: een kat op het veld!
Een kat op het veld, het is eens iets anders dan een vos, een eend of een kip. Ondertussen geel voor Petersen.
36
 Gele kaart voor Andrew Petersen

38
Naessens met zijn derde kans, voor de derde keer niet doeltreffend. Dury bereidt stilaan een donderspeech voor.
39

Goal
Doelpunt van Igor Vetokele (Onbekend Onbekend)
Dan toch de 0-1 van Zulte Waregem, Vetokele profiteert van een foutje achterin om de 0-1 binnen te tikken.
42
Krijgen we nog iets voor de koffie? We denken het niet.
45
Nog een minuutje extra en dan eindelijk koffie!

Scheidsrechter
Rust
Cappellen - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:21
Rusten met 0-1 in Cappellen
Rusten met 0-1 in Cappellen!
46
We zijn er opnieuw aan begonnen hier in Cappellen.
49
Eerste kans is voor Coopman, maar hij trapt onbesuisd over!
51
Baudry, Lerager en Leye zijn ondertussen aan het opwarmen voor de bezoekers, maar voorlopig geen wissels.
54
De thuisploeg komt er een paar keer vervaarlijk uit, maar de voorzet binnenlopen is er vooralsnog niet bij.
58
Spies ambieert een carrière als doelman, voor de tweede keer haalt hij een bal van de lijn. Nu op een kopbal van Kaya.
62
Vervangen Seppe Kil
Ingevallen Maxim Deckers

62
Een eerste wissel bij de thuisploeg, die toch wel wat druk beginnen te zetten. Zonder kansen voorlopig.
65
Opnieuw een kansje voor Naessens, maar hij kopt de bal opnieuw net naast de kooi van Maes!
68
En daar is de volgende kans, Naessens met de voorzet en Vetokele duwt binnen, maar Maes kan redden.
71
Nog twintig minuten en Essevee heeft voorlopig alles onder controle.
74

Goal
Doelpunt van Stef Van den Heuvel ( Volant)
Stef Van Den Heuvel profiteert van balverlies van Marrone en schuift na een goede rush onder Steppe door.
76
Essevee heeft nog een kwartier. Coopman trapt in het blok.