Reactie Dury reageert na late winst in Beker: "Opluchting? We moeten niet overdrijven"

Dury reageert na late winst in Beker: "Opluchting? We moeten niet overdrijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij maakte zich tijdens de match een paar keer boos in Cappellen, maar dat was "omdat het met de laatste pass altijd net niet goed zat." Toch was Francky Dury na de partij gewoon tevreden met de zege tegen de club uit de tweede amateurreeks. "Opdracht volbracht."

Pas in minuut 90 viel de bevrijding voor Zulte Waregem door een doelpunt van Mbaye Leye: 1-2. "Ik wilde een aantal mensen laten rusten, maar kon bij de 1-1 na 80 minuten toch nog wat mensen inbrengen;"

"Lerager heeft veel loopkracht, ook Leye geeft een push aan het team. Ik kon ook nog Cordaro inbrengen en wilde niet wachten tot eventuele verlengingen, want dan zouden we een halfuur te lang hebben gespeeld."

Het was even vechten tegen de tijd

Want: echt veel moeite had Essevee ondanks het scoreverloop niet gehad met Cappellen. "Ze hebben 1 kans gehad, wij hebben er met Igor en Jens alleen al zes gehad. Hij wilde er meermaals net niet in, maar ze stonden wel altijd op de goede plaats."

Dus: "Opluchting? Neen, we moeten niet overdrijven. De opdracht die we hadden is volbracht en we hebben nooit gedacht dat we het hier zomaar cadeau zouden krijgen. De organisatie van Cappellen stond ook goed. Het was even vechten tegen de tijd, maar we mogen tevreden zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties