Meteen Selemani met een goede schietkans, maar Verrips kan wegduwen en het spel gaat verder.
Een erg nerveus begin aan beide kanten is het voorlopig. De supporters zitten er heel kort op.
Bagayoko gaat fel door op Selemani Faiz. De kaarten blijven voorlopig op zak.
9
Niakaté gaat neer in de rechthoek na een flinterdun armpje van Swinkels, Van Driessche leest hem de levieten.
11
Het blijft een venijnige boel voorlopig. Nu is het De Camargo die een vrije trap moet toestaan.
14
Niakaté met een kopkansje aan de tweede paal, maar hij krijgt de bal niet tussen de palen gemikt. Union is wel baas tot op heden.
17
Dan toch eens een keertje Mechelen met dreiging, maar Storm krijgt de bal niet hoog genoeg voor.
20
Teuma haalt de trekker eens over, maar het wordt een afzwaaier naast de kooi van Verrips.
22

Goal
Percy Tau glipt erdoorheen en tikt heerlijk voorbij Verrips in de bovenhoek, maar er werd al gevlagd en gefloten voor buitenspel. Het feest gaat dus niet door!
25
We zitten nog steeds te wachten op een goede kans van de thuisploeg. Union blijft doordrukken, zonder doelpunten voorlopig wel.
28
Nog een keertje Niakaté, maar afgeblokt wordt zijn schot. De corner levert niks op.
31
Halfuur ver, we wachten op opwinding op het veld
Union is voorzichtig baas, maar doet er vooralsnog weinig mee. Nu is het opnieuw Niakaté met een schot over de kooi.
31

Goal
Percy Tau scoort opnieuw erg knap, maar opnieuw is er gevlagd en gefloten voor buitenspel.
35
Storm gaat neer na een licht contactje in de box, maar ook hier de bal niet op de stip. We naderen de rust stilaan.
38
Het aantal slechte passes van Mechelen is al lang niet meer te tellen. Dit doet toch wat pijn aan de ogen.
41
Via Swinkels komt er dan toch eens een corner voor de thuisploeg. De Camargo kopt die iets te centraal in, geen probleem voor Kristiansen.
41
En nu een trapje van Van Damme, maar hoog over de kooi van de Union-goalie. Mechelen komt er stilaan wel een beetje door.
43
 Gele kaart voor Thibault Peyre

44
Union heeft een speciale techniek voor het afbreken van counters van Mechelen: keihard op de man proberen te stampen. De vrije trap van Kaya wordt net naast gekruld.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Union SG: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:32
Rusten met 0-0!
Geen extra minuten en iedereen meteen naar binnen met een 0-0 brilscore!
46
Bal rolt opnieuw in Mechelen, Union meteen met tien!
De bal rolt opnieuw in Mechelen.
46
 2e gele kaart voor Thibault Peyre
Peyre gaat door op Storm en krijgt meteen zijn tweede gele kaart. Dom, dommer, Peyre!
49
Vervangen Mathias Fixelles
Ingevallen Max Besuschkow

Elsner stuurt meteen bij na de rode kaart.
53
KV Mechelen is beter uit de kleedkamer gekomen. Storm met een trap, maar over en naast. Benieuwd wat ze gaan doen met de man-meer-situatie.
55
Bijna Engvall erdoorheen, maar nét niet!
57
Engval meesterlijk tot bij Storm, die pardoes op Kristiansen trapt. Daar zat meer in, veel meer!
59
 Gele kaart voor Youssoufou Niakaté
Niakaté de bon op voor een schwalbe!
59
Het is nu echt alle hens aan dek van links naar rechts en terug. Wat een intensiteit in deze tweede helft!
62
De Camargo ligt geveld tegen het canvas. Moet de VAR voor iets tussenkomen?
64
Vervangen Nikola Storm
Ingevallen Clément Tainmont

Ondertussen een wissel bij de thuisploeg!
66
Stilaan halfweg de tweede helft en het staat nog steeds 0-0. Wat krijgen we nog?
69
Tainmont is erdoorheen, maar kan niet echt krachtig afdrukken en zo via Kristiansen in corner.

74
Nog een kwartier tot het einde. Het blijft een grimmig steekspel.
77
Nog eens een leuke actie van de thuisploeg, maar de voorzet van Engvall komt uiteindelijk bij niemand terecht.
80
Union begint nu ostentatief tijd te winnen. Nog tien minuten pompen tegen het verzuipen.
83
Vervangen Rob Schoofs
Ingevallen Tim Matthys

84
Togui met een kopbal op de voorzet van Bijker, via een Unionspeler in corner. Net naast!