Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadion FC St-Joris
Verdiende zege voor LS.Merendree

In de eerste periode waren het de bezoekers die sterk uit de verf kwamen met hun aanval. Maar de thuisdoelman kon er steeds een voetje of een hand tussen duwen. Het was net voor rust dat Merendree op voorsprong kwam een doelpunt van Ufuk ( 40' ) 1-0. Normaal zou de score hoger geweest zijn maar hun keeper bespaarde een grotere nederlaag.

Na de pauze terug druk op het doel en dit op een zeer zwaar veld kon Merendree de bal goed laten rollen, indien dat mogelijk was. Zou kon De Wulf de 2-0 op het bord zetten. Amper drie minuten ver in de tweede periode. Een rustig voetballende LS., sloeg nog eens toe in het laatste kwart. Op een mum van tijd was de score al verdubbeld Ufuk ( 2x maal) en zou werd de eindzege van Merendree zeer verdiend tegen een zwak Sleidinge , eindstand 0-4.