Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Gemeentelijk Sportterrein
Verdiende punten deling
Hendrik De Vriesere

In de 8ste minuut een doorsteek pas van Bautout maar de redding van de bezoekende doelman. Maar één minuut later aan de overzijde hoekschop van Dellaert en als een hoge toren kwam Peter Baert zijn kopje tegen zetten en het stond 0-1, daarna controleerde Adegem de wedstrijd maar de thuisploeg bleef stevig doorgaan op zoek naar de gelijkmaker , vrijetrap van Copermans waar de bezoekende doelman veel last  mee had . Maar Adegem liet het daar niet bij want terug gevaar van Peter Baert die nu op de dwarsligger kopte bijna 0-2.

Pas op het halfuur kwan de thuisploeg terug het neus aan het venster steken met een doorsteekpas van Copermans maar Laaroussi trapte snel op doel daar bracht Rau terug redding. Maar in de 40ste minuut  kwam dan toch de gelijkmaker Copermans , Laaroussi en Bautout legde zou de ruststand vast 1-1 .  Dit was er gekomen na de hoekschop die SK.Bellem kreeg.

Na de koffie pauze was het om beurten om in de aanval te gaan maar beide ploegen konden niet afwerken  op de kansen die ze kregen , Baert (Adegem) , en Copermans voor  de thuisploeg zorgden voor het meeste gevaar maar als in het laatste kwartier Deleu in het elftal kwam waren het de bezoekers die het laken naar zich trokken met tal van open kansen maar die werden gemist dus , een mooie derby zege voor beide ploegen die met dit gelijkspel zich tevreden konden stellen . Maar daar was de trainer van Adegem niet mee tevreden , we waren gekomen voor de volle pot maar ja volgende week beter als we thuis de wedstrijd spelen tegen Nevele.