Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Stadion FC St-Joris
Een matige wedstrijd zonder doelpunten.
Hendrik De Vriesere

FC.Sleidinge had het erg moeilijk op eigen terrein tegen middenmoot VK.Adegem. Althans waren de paasklokken aanwezig en dit in een voor uitgeschoven wedstrijd. Maar de bordjes na 90' bleven op 0-0 staan.

Het was wel een evenwichtige partij voetbal met enkele kansen voor beide team's. Het waren wel de bezoekers die de beste waren in de combinatie. Maar het veld dacht er anders over geen grassprietje te bespeuren het was zand voetbal.

Het was wachten tot in de 19' een fraaie aanval van Adegem via Standaert. Die in één tijd op de slof werd genomen door Van De Walle maar de thuisdoelman De Paepe was terplekke. Hij hield het leder uit zijn doelkader.

Daarna rustig voetbal met erg veel balverlies op het middenveld. In de laatste vijf minuten kregen beide ploegen nog een kans, voor de bezoekers was dat terug Standaert maar over. En op twee minuten tijd werd het ijzer warm aan de overzijde waar de bezoekende doelman Rau zijn netten proper hield. Met uitbraken van De Wispelaere en Penny, ruststand 0-0.

In de tweede helft kwam Sleidinge gemotiveerd uit de kleedkamers, een doorbraak van De Wispelaere maar kon de bal niet voorbij Rau plaatsen. Enkele nieuwe krachten werden er in gebracht langs beide zijden. Maar het was wachten tot in de 61' voor gevaar terug van Adegem. Een vrijetrap van Van De Walle een beetje zwak maar goed gepareerd door De Paepe.

In het slotkwartier was er nog een mooie redding van de thuisdoelman die hulp kreeg van Swartele op een schot van Van De Walle. In de laatste vijf minuten kreeg Sleidinge een hoekschop maar de kopbal van de kalle Penny werd met een wereldsafe van Christophe Rau uit zijn doel geranseld, eindstand 0-0.

Doelpunten : geen

FC.Sleidinge : De Paepe, De Bie, De Wispelaere, Penny, Van Driessche, Van Landuyt, Tom De Baets, Leemans, Kandrouchi (80' Tim De Baets), Vereecke, Swartele.

VK.Adegem : Rau, De Smet, Dellaert, De Waele, Lampo, Standaert, Matthijs (59' Wittoeck), Thienpondt (65' De Sutter), Van De Walle (78' Meloen), De Lobel, Goethals.