Lovendegem
ST-Denijs Sport
Datum: 22/11/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 13
Ook St. Denijs onderuit bij Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook St. Denijs onderuit bij Lovendegem
Foto: © SC

Snelle en technische wedstrijd tussen twee ploegen die lieten zien dat ze niet toevallig in de top horen van hun reeks. De bezoekers konden een puntje claimen maar daarvoor moesten de kansen afgewerkt worden.

De bezoekers begonnen met het windvoordeel en kregen de eerste kansen. Diop was attent toen Burgelman diep werd gestuurd. De Paepe ging gepast in de voeten van de doorgebroken Bevernage. Christiaens kreeg een open kans in de kleine backlijn. Met een kattensprong ranselde De Paepe de bal uit de winkelhaak. Kesikbas stuurde Cuzet diep en De Groote moest ontzetten. Martens stuurde Sarpong in het straatje en Monballieu mocht zich omdraaien. Beide ploegen bleven mooi voetbal leveren maar na het doelpunt waren er geen echte kansen meer te noteren. Ondertussen trokken de wolken stilaan dicht.

Na de pauze had De Wilde weinig last met het noodweer. Een lange rush van op de eigen helft kon enkel gestopt worden door De Paepe. Ook Cuzet ging aan de haal maar Monballieu gaf geen krimp. De bezoekende goalie was attent bij een vrije trap van Degrande. Martens verlengde een voorzet van Bouchaala op de lat. Verschueren kwam vrij in de rechthoek maar besloot naast en over, meteen het laatste wapenfeit van de bezoekers. Lovendegem kreeg nog enkele kansen. Cuzet krulde de bal net naast en Sarpong strandde op Monballieu. In de slotseconden vlamde Martens op de paal.

Lovendegem haalt hiermee een 7 op 7 en springt over Sint-Denijs. Volgende week is er de uitmatch op Adegem.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers (70’ Mortier), Degrande, Kesikbas (61’ Bouchaala), Cuzet, Martens, Hennebert, Sucaet, Sarpong (90’ Kalkan).

Sint-Denijs: Monballieu, De Wilde, Brochez, De Groote, Ritiere, Leytens (70’ Deugoue), Bevernage, Maroy, Zintchem, Burgelman (60’ Verschueren), Christiaens (80’ Verniers).

 

Doelpunt: 23’ Sarpong 1-0.

 

Geel: Ritiere en Maroy.

Oost-Vlaanderen (2A)