Adegem
Lovendegem
Datum: 29/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadion Adegem
Adegem kan zegereeks Lovendegem niet stoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Adegem kan zegereeks Lovendegem niet stoppen
Foto: © SC

Matige partij voetbal waarin de thuisploeg fysiek door de knieën ging en blij mocht zijn dat de score niet hoger op liep. Lovendegem zet een reeks van 8 overwinningen op rij neer en krijgt de tweede plaats in zicht.

Behoudens een paar halve kansen leverde de eerste helft niets op. Op slag van rust moest Van Landegem een kopbal van Diop van onder de lat halen.

De tweede helft begon heel wat aantrekkelijker. Van Landegem moest al onmiddellijk attent zijn op een scherpe voorzet van Cuzet. Aan de overzijde kreeg Crommen de bal aan de rand van de zestien en mikte in de draai op de paal. Kesikbas trok de zestien binnen, kapte twee man uit maar besloot net naast. Even later begon Martens een actie waarbij hij Kesikbas bediende. De bezoekende spits vlamde de bal via de onderkant van de lat voorbij de kansloze Van Landegem. Twee minuten later ging Kesikbas aan de haal en Van Landegem moest met een voetreflex tussenbeide komen. De daaropvolgende hoekschop werd door de ingevallen Bouchaala net over het doel gevolleerd. Adegem trachtte nog te reageren maar de ploeg bleek te onmachtig om echt gevaar te creëren. Lovendegem counterde de wedstrijd uit. Van Landegem was attent toen Bouchaala alleen voor hem verscheen. Bauwens moest een inzet van Kesikbas van de lijn halen. Kort voor affluiten verlengde Cuzet een voorzet van Bouchaala tegen de netten en mochten de boeken toe.

KVK Adegem: Van Landegem, Bauwens, Lampo, Meloen (78’ Welvaert), Wittoeck, De Lobel (73’ De Sutter), Crommen, Rys, Annicaert, Savat, Lammens.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Degrande, Kesikbas, Cuzet, Dolleslaegers (83’ Mortier), Martens, Hennebert (57’ Bouchaala), Sucaet, Sarpong (86’ Van Overschelde).

Doelpunten: 68’ Kesikbas 0-1; 88’ Cuzet 0-2.

Geel: Crommen, Annicaert, Savat, Diop