Lovendegem
St-Joris Sleidinge
Datum: 13/12/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 16
Sleidinge houdt Lovendegem van 10 zeges op rij
Gentil Dossche
| 0 reacties
Sleidinge houdt Lovendegem van 10 zeges op rij
Foto: © SC

Geen nieuw clubrecord voor Lovendegem want Sleidinge brak de zegereeks af. De bezoekers kregen met een gelijkspel wat ze ook beoogden.

Aarzelend begin aan beide zijden met halve kansen voor Sarpong en De Ridder. Rond het halfuur was er heel wat deining toen Sarpong zich mocht gaan douchen na een opstootje met De Bie. Lovendegem leek niet aangeslagen en Bouchaala kopte net naast. Een vlam van Cuzet spatte uiteen op de lat.

De tweede helft was pas op gang gekomen toen Bouchaala door Sucaet werd vrijgespeeld en de thuisploeg op voorsprong klom. Lovendegem trok achteruit en zocht nu de counter. Cuzet vlamde op de voeten van De Paepe en Kesikbas deed hem dat na in de rebound. Sleidinge reageerde met een rake kopbal van Coopermans die achter De Paepe verdween. Even later kreeg Lovendegem bijna een komplete koude douche toen Coopermans op De Paepe kopte.

 

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas, Bouchaala, Cuzet (82’ Kalkan), Martens, Sucaet, Sarpong.

SJ Sleidinge: De Paepe, De Bie, Van Vynckt (78’ De Coen), De Wispelaere, Penny, Ramaekers, Van Aerde (54’ Coopermans), De Ridder, Claeys, Leemans (67’ De Baets), Van Durme.

Doelpunten: 50’ Bouchaala 1-0; 81’ Coopermans 1-1.

Geel: Kesikbas, De Ridder, Van Durme. Rood: 30’ Sarpong.