Lovendegem
LS Merendree
Datum: 14/02/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 18
Lovendegem speelt gelijk tegen Merendree en pakt periode
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem speelt gelijk tegen Merendree en pakt periode
Foto: © SC

Lovendegem was al vroeg op achtervolgen aangewezen maar zette nadien orde op zaken. Met het gelijkspel haalde de thuisploeg de periode binnen maar ziet Destelbergen alleen leider worden.

Ex-leider Merendree kende een droomstart bij Lovendegem. Via een verdedigend been knalde Ponnet een afvallende hoekschop voorbij De Paepe. Het zou zowat het enige gevaar blijken van de bezoekers. Lovendegem nam resoluut de wedstrijd in handen en Merendree moest achteruit. Kesikbas en Martens vlamden net naast. Toen Bouchaala foutief werd gestuit ging de bal op de stip. Remue ranselde de penalty van Baeten uit zijn doelvlak. Bouchaala bediende Kesikbas en nu was Remue kansloos. Even later stopte Remue een knal van Dolleslaegers.

Ook na de rust voerde Lovendegem het hoogste woord. Cesar kon een gevaarlijke voorzet van Kesikbas ontzetten. Taerwe haalde een kopbal van Sarpong van de lijn. Dolleslaegers verzuimde een dubbelpas met Martens af te ronden. Stilaan stak Merendree terug de neus aan het venster. De Paepe was attent op een vlam van Helderweirdt. In de slotseconden moest Remue nog een schot pakken van Verbelen maar de stand wijzigde niet meer.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas, Bouchaala, Martens, Hennebert (83’ Van Overschelde), Sucaet, Sarpong (63’ Verbelen).

LS Merendree: Remue, Mathys, De Wispelaere (46’ Verstraete), Semaesse, Tom De Wulf (46’ Van Slycke), Ponnet (89’ Deliens), Taerwe, Cesar, Geirnaert, Koen De Wulf, Helderweirdt.

Doelpunten:1’ Ponnet 0-1; 33’ Kesikbas 1-1.

Geel: Dolleslaegers, Cesar, Mathys en Verstraete