De Pinte J.V.
Lovendegem
Datum: 17/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Gemeentelijk Stadion De Pinte
Lovendegem walst over De Pinte
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem walst over De Pinte
Foto: © SC

Nadat Lovendegem aan een vroege treffer was ontsnapt namen de bezoekers de wedstrijd in handen en gaven die niet meer prijs.

De Pinte zocht direct de openingstreffer en De Paepe moest plat op een knal van Maes. Lovendegem reageerde gevat maar Kesikbas, Baeten en Verbelen konden de juiste richting niet vinden. Vlerick hield zijn team in de running op een vlam van Martens. Toen de thuisgoalie zich misrekende bij een hoekschop mocht Sucaet vrij inkoppen. Martens en Degrande geraakten niet voorbij Vlerick. Op slag van rust speelde Kesikbas de thuisploeg op een hoopje en de bezoekende aanhang mocht juichen.

Onmiddellijk na de koffie lieten beide teams een paar halve kansen onbenut. Aan het uur ging Kesikbas opnieuw op avontuur en mocht Verbelen de voorsprong verder uitdiepen. Kesikbas bleef een echte gesel voor de thuisploeg en zette zijn glansprestatie kracht bij met een 2de treffer. In het slot vlamde Martens de forfaitcijfers op het bord na opnieuw zwak uitverdedigen.

JV De Pinte: Vlerick, Van Haute, De Sloover, Vandenbussche, De Ketele, Labeeuw, Charle, Tancre (66’ Valcke), Dekimpe (52’ Van de Walle), Bekaert, Maes.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas (78’ Desmet), Bouchaala, Verbelen (71’ Hennebert), Kalkan (67’ Vanoverschelde), Martens, Sucaet.

Doelpunten: 22’ Sucaet 0-1; 45’ Kesikbas 0-2; 58’ Verbelen 0-3; 78’ Kesikbas 0-4; 89’ Martens 0-5.

Geel: Bekaert, Vandewalle, Degrande