Lovendegem
Kleit
Datum: 24/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 20
Lovendegem geeft Kleit geen kans
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem geeft Kleit geen kans
Foto: © SC

Toen de thuisploeg rond het kwartier op voorsprong kwam wisten de bezoekers al hoe laat het was. De ploeg in vorm klimt naar de 2de plaats in de rangschikking na het verlies van leider Merendree.

Kesikbas zorgde voor het eerste gevaar maar vlamde op een ploegmaat. Even later schoof Kesikbas het leder in de voeten van Kalkan en Florijn mocht vissen. Kleit reageerde niet echt en speculeerde duidelijk op de counter. Florijn kon zich onderscheiden bij een paar halve kansen van Lovendegem.

Na de rust ging Kleit op zoek naar de gelijkmaker maar echt gevaar leverde dat niet op. Na maandenlang blessureleed maakte Cheik zijn rentree voor de thuisploeg en dat merkte men direct. Kesikbas schilderde de bal op het hoofd van Cheik en die kopte raak. Martens werkte een collectieve aanval perfect af en Kleit was nu helemaal uitgeteld. In de slotminuten verlengde Cheik een voorzet van Martens in het bezoekende doel.

Nu neemt de competitie een kleine wending. Volgende week start de derde periode. De tweede wordt pas over 3 weken afgesloten met de topper van KSK tegen LS Merendree. Maar volgende week wacht de absolute topper tegen nieuwe leider FC Destelbergen.

 

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas (81’ Mortier), Bouchaala, Van Overschelde, Verbelen (71’ Hennebert), Kalkan (62’ Cheick), Martens, Sucaet.

FC Kleit: Florijn, De Pauw (64’ Diet), De Jaeger, Van De Geuchte, Staelens, De Smet, Mestdagh (81’ Van Hoecke), De Meyer (64’ Van Landschoot), Thuys, Goethals, Coene.

 

Doelpunten: 14’ Kalkan 1-0; 65’ Cheik 2-0; 79’ Martens 3-0; 88’ Cheik 4-0.

Geel: Diop, Sucaet, Mestdagh, Coene.