Destelbergen
Lovendegem
Datum: 31/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Gemeentelijk Voetbalterrein
Lovendegem pakt de leiding bij Destelbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem pakt de leiding bij Destelbergen
Foto: © SC

Met doelpunten net voor en na de rust zette Lovendegem opponent Destelbergen onder zware druk. De thuisploeg kon nog de aansluiting scoren maar puntenwinst zat er niet in.

Destelbergen zocht de vroege voorsprong. Gansbeke en Feys konden de kansen niet afwerken. De bezoekers namen dan de match in handen. Kalkan verscheen alleen voor Oosterlinck maar de thuisportier plooide niet. Aan de overzijde knalde Henderick op De Paepe. Op slag van rust was Bouchaala er als de kippen bij om een misverstand in de thuisdefensie af te straffen.

 De thuisploeg kwam het felst uit de kleedkamers maar kreeg snel het deksel op de neus. In twee tijden kopte Bouchaala zijn 2de van de dag tegen de touwen. Destelbergen liet niet begaan en Neirynck kopte de aansluitingstreffer binnen. Toen Helin in de fout ging en zich mocht gaan douchen verdween de spanning uit de wedstrijd. Lovendegem versierde nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer.

FC Destelbergen: Oosterlinck, Van Middelem, Gansbeke, Dhont, Neirynck, T’Kindt (52’ Yenilmezcan), Grobet (52’ Bontinck), Feys, Van Audenaerde, Helin, Henderick.

KSK Lovendegem: De Paepe, Mortier (62’ Cheick), Baeten (89’ De Coninck), Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas, Bouchaala, Van Overschelde, Verbelen, Kalkan (31’ Hennebert), Martens.

 

Doelpunten: 42’ en 52’ Bouchaala 0-1 en 0-2; 54’ Neirynck 1-2.

Kaarten: Geel: Gansbeke, Yenilmezcan, Helin, Bontinck, De Paepe, Kesikbas. Rood: 79’ Helin (2 x geel)