KVV Zelzate
Lovendegem
Datum: 21/02/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stadion St-Laurens VC
Zelzate onderbreekt Lovendegemse opmars
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zelzate onderbreekt Lovendegemse opmars
Foto: © SC

Om niet definitief uit de kop van de rangschikking te vallen moest Zelzate thuis winnen van Lovendegem. De bezoekers konden een reeks van 16 ongeslagen matchen voorleggen maar Zelzate was gretiger en won.

Zelzate zorgde voor het eerste gevaar maar Lovendegem opende de score. Dolleslaegers werd onderuit gehaald en Sarpong trapte de penalty binnen. Halfweg de eerste helft diepten de bezoekers de voorsprong uit. Kesikbas bediende Martens en De Vleeschauwer was kansloos. De thuisploeg reageerde met kansen via Janssens en Matthieu  Ost. Aan het halfuur kopte De Neve de aansluiting op het bord.

Onmiddellijk na de koffie kreeg Bouchaala zijn tweede geel en moest Lovendegem met 10 verder. De Neve vlamde meteen de gelijkmaker tegen de netten. Toen Druwé werd vrijgespeeld klom Zelzate zelfs op voorsprong. De bezoekers namen risico’s en dat brak zuur op. Boucheta verhoogde de plaatselijke voorsprong. Tegen het einde kon Degrande nog milderen maar puntengewin zat er niet meer in.

KVV Zelzate: De Vleeschauwer, Bogaert, Hebberecht Joachim, Hebberecht Joren (77’ Soens), De Neve (87’ De Letter), Janssens, Cox (57’ Druwé), Ost Christophe, Ost Matthieu, Boucheta, Dierickx.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers (87’ De Witte), Degrande, Kesikbas, Bouchaala, Martens, Hennebert (50’ Verbelen), Sucaet, Sarpong (77’ Kalkan).

Doelpunten: 11’ Sarpong 0-1; 20’ Martens 0-2; 31’ en 47’ De Neve 1-2, 2-2; 65’ Druwé 3-2; 75’ Boucheta 4-2; 90’ Degrande 4-3.

 

Kaarten: Geel: Joren Hebberecht, Druwé, Hennebert Rood: 46’ Bouchaala (2 x geel).