Lovendegem
S.K. Nevele
Datum: 28/02/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 24
Nevele houdt Lovendegem in bedwang
Gentil Dossche
| 0 reacties
Nevele houdt Lovendegem in bedwang
Foto: © SC

Op een spekgladde, haast onbespeelbare grasmat viel er weinig te beleven. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en kregen daarvoor ook elk een punt.

Lovendegem versierde de eerste kansen maar Kesikbas vlamde twee keer naast. Echte opwinding kwam er pas toen Van Speybroeck op De Paepe knalde. Op slag van rust zag Dolleslaegers een goede poging afgeblokt.

Ook in de tweede helft was het huilen met de pet op. De mooiste kans van de match kwam er na een kwartier. Kesikbas poeierde het leder op de onderkant van de lat. Een lob van Van Loocke  kon De Paepe niet verrassen. In de slotminuten hield Benoot een schot van Dolleslaegers met de knie uit zijn doelvlak.

 

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas, Kalkan (59’ Cheick), Martens, Van Overschelde, Sucaet, Sarpong (69’ De Witte).

SK Nevele: Benoot, Decock, Messanvi, Van Loocke, Sleeuwaert (75’ Vermeire), Vancompernolle, Barrie (78’ Diego Colpaert), Michael Colpaert, De Decker, Bouilliaert, Van Speybroeck (82’ Pieters).

Doelpunten: geen