Latem
Lovendegem
Datum: 07/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Martens-Latem Stadion
Lovendegem laat het afweten bij Latem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem laat het afweten bij Latem
Foto: © SC

Bij Lovendegem is momenteel het vet wat van de soep, zodat een gretig Latem 6 punten pakt tegen twee topploegen en zicht krijgt op het behoud.

Al in de eerste minuut moest De Paepe attent zijn toen Martens diep werd gestuurd. Lovendegem slaagde er niet in om de thuisploeg voetballend uit elkaar te spelen en moest attent zijn voor de counters. Toen Mulugebrewold teruglegde op Coddens was De Paepe kansloos. Halfweg de eerste helft haalde Kalkan de achterlijn maar niemand kon de voorzet beroeren.

Bij het begin van de tweede helft ging Lovendegem drukken. Van Overschelde vlamde net naast de paal. Latem probeerde de wedstrijd op slot te doen en dat lukte vrij goed. De Pauw geraakte niet voorbij De Paepe. Ei zo na kon Lovendegem toch nog een punt uit de brand slepen. Scheirlynck kwam gepast uit voor de aanstormende Dolleslaegers.

FC Sint-Martens-Latem: Scheirlynck, Devemie, White, Bosschem, Duquet, Vermaercke, Martens (90’ Desnel), Paelinck, Coddens (64’ De Pauw), Pennoit, Mulugebrewold (64’ Vermeulen).

KSK Lovendegem: De Paepe, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas, Bouchaala, Vanoverschelde (62’ Cheick), Kalkan (80’ Madou), Martens, Hennebert (62’ De Witte), Sucaet.

Doelpunt: 17’ Coddens 1-0