LS Merendree
Lovendegem
Datum: 13/09/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Merendree Stadion
Lovendegem nu ook de boot in bij Merendree
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem nu ook de boot in bij Merendree
Foto: © SC

Blijkbaar heeft Lovendegem de spelstijl van 2de provinciale nog niet onder de knie. Merendree liet alleszins zien hoe het wel moet.

De bezoekers namen het eerste initiatief maar Remue was bij de zaak. Sako knalde op de thuisportier. Aan het kwartier moest Lovendegem met 10 verder toen Filiz een 2de geel pakte. Merendree bleef het rustig aankijken. Aan het kwartier ging De Paepe plat op een poging van de diepgestuurde Van Slycke. Een inzet van Martens werd moeizaam weggewerkt. Aan de overzijde moest Dolleslagers een voorzet van de lijn vegen. Net voor de rust kon Sako onvoldoende bij een voorzet van Martens om in doel te punten.

De tweede helft begon vrij spectaculair. Sako werd diepgestuurd maar De Wulf A trok hem onderuit. Rood voor de thuiskapitein en beide ploegen met 10 verder. De vrije trap leverde niets op. Kesikbas verscheen alleen voor Remue maar besloot hoog over. Kort na het uur bewees Merendree de efficiëntste ploeg te zijn. De Wulf B bediende de ingevallen Deliens en die klopte De Paepe overhoeks. Amper een minuut later belandde een voorzet van Baeten aan de overzijde op de deklat. Lovendegem trok verwoed op zoek naar de gelijkmaker maar kreeg het deksel op de neus. De Wulf B bracht De Wispelaere voor doel en De Paepe had geen verhaal.

Volgende week moet Lovendegem op zoek naar een eerste overwinning in zijn thuiswedstrijd tegen JV De Pinte.

LS Merendree: Remue, Matthys, De Wispelaere (81’ Vermeersch), Semaesse, De Wulf, Ponnet, Geirnaert, De Doncker (45’ Deliens), Van Slycke (93’ De Jaeger), De Wulf, Helderweirt.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslagers (80’ Mortier), Degrande (72’ Den Dooven), Sako, Kesikbas (76’ Bouchaala), Filiz, Martens, Hennebert, Sucaet.

Doelpunten: 65’ Deliens 1-0; 75’ De Wispelaere 2-0.

Kaarten: geel: Sucaet, Semaesse. Rood: 15’ Filiz (2x geel); 46’ De Wulf