Lovendegem
Herleving Sinaai
Datum: 29/08/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 1
Lovendegem wint openingsmatch tegen Sinaai
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem wint openingsmatch tegen Sinaai
Foto: © SC

Voor het eerst in jaren heeft Lovendegem de competitiestart niet gemist en won het verdiend van Sinaai. Op het einde van de match kwamen de bezoekers dicht bij de gelijkmaker maar dat lukte net niet.

Van bij de aanvang zette de thuisploeg de toon en plakte de bezoekers op eigen helft. Meer dan enkele halve kansen via Van Geem, Dhaemers en Cocquyt leverde dat echter niet op. Op een actie van De Maere na kwamen de bezoekers niet aan het doel van Lovendegem.

Na de rust zorgde Sinaai voor het eerste gevaar. De Paepe moest goed plat op een knal van De Maere Lovendegem reageerde onmiddellijk en de vrijgespeelde Cocquyt gaf Jacobs het nakijken. Aan het uur voorkwam de bezoekende portier de doodssteek bij een kopbal van Hennebert. Even later liet ook Sucaet een wenkende kans aan zijn neus voorbijgaan. Ver in blessuretijd kwam Sinaai ei zo na op gelijke hoogte. Met een karpersprong ranselde De Paepe een kopbal van Poppe uit zijn doelvlak.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Diop, Van Waes (92’ Madou), Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (61’ Hennebert), Cocquyt (90’ Van Overschelde), Martens, Sucaet.

KFCH Sinaai: Jacobs, Lardenoit, Dhaen, Mannaert (82’ Van Duysen), Ongena, Poppe, Bracke, De Maere, De Visscher (61’ Lambert), De Meyer, Roggeman (55’ Rooms).

Doelpunt: 50’ Cocquyt 1-0.

Geel: Van Geem, Lardenoit en Roggeman