Aalter Eendracht
Lovendegem
Datum: 31/10/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 10
Lovendegem aan het feest in Aalter
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem aan het feest in Aalter
Foto: © SC

Een te traag acterend Lovendegem had heel wat moeite om de eerste periodetitel veilig te stellen bij een goed georganiseerd spelend Aalter.

De competitieleider nam direct de match in handen maar Sucaet mikte te hoog. Aan de overzijde had De Paepe heel wat last met een schot van Vandewalle. Ook De Meyer vond de thuisportier op zijn weg. Lovendegem nam het heft in handen en Aalter koos voor de counter. Bouchaala stuurde Cocquyt diep en die bereikte Van Waes. Delaere kon enkel toekijken hoe de bal in de netten verdween. De thuisploeg ging door op zijn elan maar Dhaemers vergat de match te beslissen. Aalter reageerde via De Meyer en Lezy die beiden het doelhout viseerden. Aan de overzijde kwam Van Geem centimeters te kort om een voorzet in doel te verlengen.

Voor velen was de koffie nog niet verteerd of de bordjes hingen gelijk. Aalter schoot als ene pijl vooruit en De Meyer ramde een voorzet naast de verbouwereerde De Paepe. Lovendegem reageerde onmiddellijk met een vlam van Van Waes op de paal. Een pegel van Verbelen strandde vol op Verhaeghe die de sterretjes kon tellen. Beide ploegen versierden nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer en Lovendegem mocht de verdiende periodetitel vieren.

Volgende zondag is Lovendegem gastheer voor Sleidinge.

KVE Aalter: Delaere, De Poorter, Lezy, Verhaeghe, Sucaet (80’ Museeuw), T. Van Kerrebroeck, Taveirne, Marginet (71’ S. Van Kerrebroeck), Meulemeester, De Meyer (88’Van De Veire), Vandewalle.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Madou, Van Waes, Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (61’ Verbelen), Cocquyt (88’ Van Overschelde), Martens, Sucaet.

Doelpunten:31’ Van Waes 0-1; 46’ De Meyer 1-1.

Gele kaarten: Meulemeester, De Meyer, Taveirne, Sucaet